Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 2 februari 2020

Hoedje van papier!

Lieve lezers,

Ik zag de nieuwe Craft O'Clock lijn en bij de lijn Age of Technology kreeg ik meteen allerlei ideetjes voor een steampunk-achtig project. Op een van de Facebook groepen waar ik in zit, zag ik dat Gea Loosman echt een supergave Mad Hat (hexacon) had nagemaakt en een beschrijving had gemaakt. Ik dacht meteen, ohhh, gaaf om dat te gebruiken met de papierlijn van Craft O'Clock! Ik ben bijna een hele dag bezig geweest, maar het resultaat is dan ook SUPERGAAF!

Dit was de basis:


Ik had nog mooi fluweel lint liggen, dat heb ik om de hoed heen geplakt:


Vervolgens ben ik veel gaan knippen (de knipvellen die bij de lijn horen) en vervolgens ben ik veel gaan plakken. Ik vond het ook leuk om nog wat metalen elementen en veren toe te voegen.




De klok wilde ik persé toevoegen, deze heb ik gestanst en vervolgens oud gemaakt met patina van Cadence. Daar overheen heb ik wat mos van Cadence aangebracht, supergaaf!


De hoed staat nu mooi te pronken in mijn woonkamer. Wat leuk om te doen zeg! Ik hoop dat jij het ook leuk vindt.

Een hele fijne dag toegewenst en tot de volgende keer!

Liefs, Reanna


Craft-O-Clock - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Age of Technology  Marianne Design - Creatable - Clock  Aleene`s - Original Tacky Glue - 4 ounces  Softgrip schaar - Tim Holtz - non stick - 5"Steampunk buttons - Silver Gears 20/Pkg 




7 opmerkingen:

Annette zei

Hoi Reana,
Zoals jij hem gemaakt hebt is het een waar kunstwerk iets om trots op te zijn.
Liefs Annette

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super gaaf! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wow wat origineel

Reanna van Haren zei

Wat lief, Annette, dank je wel.

Reanna van Haren zei

Dank je 😎

Reanna van Haren zei

Dank je wel 😊

Vicky zei

How cool was that having a full Car diversion System best 6x9 speakers Through this I really makes the most of my ride each time uniquely while out and about with a few companions. So amazing!