Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 12 februari 2020

Vierluikje

Ja alweer een blogpost van mij .
Wat gaat de tijd toch snel ,voordat ik het wist was ik weer aan de beurt om iets aan jullie te laten zien.
Deze keer heb ik gewerkt met de mooie nieuwe stencil STENCILSL255 en de lijn van Jenine's Mindful Art Collection ,wat blijft die toch mooi om mee te werken.
Dit is het geworden 





Hoe heb ik dit gemaakt .
Nu ik ben begonnen met de basis ( dat is hetgeen wat zwart is ) uit te stansen en de onder kant zo te vouwen zodat er zeg maar een soort van pockets ontstaan waar de kaartjes in kunnen.
Toen ik dat gedaan had heb ik de onderkantjes voorzien van ,eerst een wit stukje papier  en daarna weer iets kleiner  een stukje design papier ook uit de lijn van Jenine en erop geplakt .




Zo ziet dat eraan uit nadat ik de onderkantjes ook verder had bewerkt met wat Cheescloth ,een Mask en wat Die Cuts van Jenine.

Hierna ben ik de kaartjes uit gaan stansen uit eerst wit papier wat ik een beetje aan de randjes zwart heb gemaakt en daarna ook weer uit een stukje design papier en ook weer een maatje kleiner.
Zoals jullie op de eerste foto zien heb ik gekozen om alle vier de verschillende modellen van de kaartjes te gebruiken maar je kan er ook voor kiezen om maar een model te gebruiken .
ook dat is heel mooi en word het geheel iets rustiger.



Dit zijn de eerste twee kaartjes maar nu iets groter zodat jullie kunnen zien hoe ik ze aangekleed heb .
ook hiervoor een mask ,cheesecloth en de Die Cuts gebruikt.


En hier dan de kaartjes nummer 3 en 4 .
Deze mooie stans kan je zoals hier als kaart gebruiken maar je kan hem natuurlijk ook als extraatje in een boekje plakken als je dat leuk vind.
Heb hier weer met veel aan zitten werken en ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven.
Tot de volgende keer maar weer .
Groetjes  Janny


Hieronder vinden jullie nog wat linken naar degebruikte artikelen in de webwinkel.
Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Design papier A4 formaat - 04Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (01)Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL22American Fiber Purewipe - Cheesecloth / KaasdoekStudio Light - Ticketmal Panel/Pocket - STENCILSL255Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml