Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 16 november 2020

Online Workshop Pop-Up bal voorbeeld

Hebben jullie gezien dat Janet een Online Workshop gaat geven van een heel leuke Pop-Up bal met bijpassend doosje om te versturen? 

Ik vond hem zo leuk dat ik er ook een voorbeeld mee gemaakt heb. Ik heb deze gemaakt met het Studio Light - 'My Favorite Crafting Book A4 - Christmas Feeling nr 98'. 

Dit is een erg leuk blok met 8 achtergrondvellen, 3 vellen met stansplaatjes, 1 vel met labels en 1 stickervel.
Ik vind het ideaal, want ik ben niet zo van het knippen en deze plaatjes kun je gewoon uitdrukken. Beetje inkt langs de randjes en klaar!


Bovenop de pop-up bal heb ik een bloemen toef gemaakt. Deze heb ik eerst wat opgebold voordat ik hem opplakte.


Als je het midden van de bal naar beneden duwt, kun je hem in het bijpassende doosje schuiven. Als de ontvanger hem er dan uit haalt, springt hij automatisch in model.


Janet laat dit in in haar filmpje duidelijk zien:


Lijkt het je ook leuk om deze Pop-Up bal in een Online Workshop op 26 november te maken? Hieronder vind je alle informatie.

Bij deze Online Workshop met Janet Blaauw ga je in een besloten Facebookgroep een leuke Pop-Up bal in een doosje maken. De kosten van deze workshop zijn € 5,00. Voor deze workshop zorg je voor je EIGEN basismaterialen. Je kunt meedoen zonder materialenpakket. 


Maar vind je het leuker, dan kun je ook een samengesteld pakket van HobbyVision aanschaffen waarbij de materialen die Janet gebruikt ook aan kunt schaffen. Hierin zit het papier in van 13@arts - Sunrise. Dit pakket kun je hier vinden in onze webwinkel:

https://www.hobbyvision.nl/nl/detail/2448567/online-workshop-pop-up-bal-in-doosje-donderdag-26-november-incl-materialenpakket

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te kijken en bedankt voor je bezoekje!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 

 


        Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6   Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape) Scor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape)
2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig mooi! Groetjes Betha

Ela zei

Super leuk! Erg grappig model. Groetjes Ela