Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 14 februari 2021

Lavinia Valentijnskaart

 



Voor deze grote Lavinia kaart het ik een achtergrond gebruikt uit het mooie Lavinia Dreamscape Papers - The Colourburst Collection (8" x 8") LAV-COLOURBURST. Deze zit vol met prachtige achtergronden in allerlij kleurstellingen.


Met mijn Cricut Maker heb ik een hart in een vierkant uit gesneden Uit Yupo papier 
Je krijgt dan een los hart en een vierkant met een uitsnede van een hart die je straks als mask kunt gebruiken. Het hart is ongeveer 12 cm groot.
Uiteraard kun je dit ook met de hand uitsnijden en kan het ook gewoon van een beetje stevig cardstock of bijv. een  transparante sheet). Het voordeel van Yupo of transparante sheet is dat je deze schoon kunt maken en bewaren voor een volgende keer.


Ik heb het het losse hart op de achtergrond gelegd en met een Spectrum Noir - Mini Blending Sponsje (je weet wel: zo'n ei vorm) en VersaFine Clair - Medieval Blue een rand gemaakt, door vanuit het hart naar de achtergrond te vegen.
In het het hart heb ik een cirkel van 6 cm (ook uit Yupo) gelegd en met  Distress Oxide - Evergreen Bough ook weer met een Mini Blending Sponsje een rand om de cirkel geveegd. Hierdoor lijkt het alsof de 'maan' lichter is geworden.

Ik heb de cirkel laten liggen en daarbovenop het vierkant met de uitsnede van het hart precies op de goede plek erbovenop gelegd.
En daar weer bovenop het Stencil LAV ST008. Door het stencil heb ik met Distress Oxide - Shaded Lilac nog wat kleur aangebracht zodat je een blaadjes motief krijgt.


Dan haal je alles er weer af en heb ik eerst een klein hartje (ook met de Cricut uitgesneden) behulp van een ei.......... met VersaFine Clair - Monarch ingekleurd. Het kleine hartje is ongeveer 1,3 cm groot.

Hierna ben ik de leuke kleine elfjes (Lavinia Stamps - Small Pixies LAV204) gaan stempelen met VersaFine Clair - Nocturne, zodat het net lijkt of ze het hartje vasthouden (ongeveer 😁).

Ik weet dat veel mensen dit met een acryl blokje stempelen, maar ik gebruik altijd mijn 'Vaessen Creative - Stamp Easy tool'. Deze vind ik echt onmisbaar. 


Daarna om de cirkel met een Sakura - Gelly Roll - Stardust - Zilver pen een lijntje getrokken om het hartje en de cirkel.

Om een bodem voor de vosjes te maken heb ik het Lavinia - Mask Stencil - Crackle
LAV ST004 gebruikt met ook weer de VersaFine Clair - Medieval Blue. 


Toen waren de schattige vosjes Bandit (LAV645) en Rufus (LAV644) aan de beurt. 
Deze heb ik ook gestempeld met VersaFine Clair - Nocturne.

 
De kleine takjes om het hart komen uit de set 'Lavinia Stamps - Floral Wreath LAV637' 


Deze zijn gestempeld met VersaFine Clair - Medieval Blue en Warm Breeze.



Daarna de kaart gemat op wit en zwart Cardstock.

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie opgedaan hebben en bedankt voor het kijken!



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.