Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 9 februari 2021

Planner Pagina Black and White with a touch of Red

 

 Hallo Allemaal,

Leuk dat je een kijkje komt nemen  op het HobbyVision Blog. Dit keer aan mij de beurt om jullie iets moois te laten zien. En heel eerlijk vind ik hem zelf wel heel gaaf geworden de planner pagina voor het in het CreaLies Planner Album.

De Materialen die ik gebruikt heb zijn allemaal van Crealies, als Basis heb ik de Crealies Dies For Journalzz & Plannerzz gebruikt : Journal/Planner Page & Layerup with dots no. JP 998


Wat is het toch heerlijk om alles los te (proberen) laten en gaan de weg te zien hoe je creatie word, ik zelf heb daar wel eens moeite mee de boel los te laten, maar uit eindelijk word het toch anders dan dat ik het in mijn hoofd had... en dat is natuurlijk helemaal goed!

Voor de cirkels op de kaart gebruikte ik de CreaLies Nest-Lies XXL no.7
De leuke open cirkel (rood) is gemaakt met de Decorette no.17
De letters en cijfers zijn gemaakt met de Crealies stanzen Cijfers met Schaduw no. JP 609 en Alfies no.3


De rode lijnen zijn gemaakt met de CreaLies Mix and Match no. 13

De witte vlakjes achter de cijfers, om die wat naar voren te kunnen halen en ze duidelijk zichtbaar te laten zijn op mijn creatie heb ik de Crealies Bits and Pieces no.27 stempel gebruikt

Ik hoop dat ik jullie wat leuke inspiratie heb kunnen geven om ook een gave planner pagina te maken van een gebeurtenis, jubileum, of gewoon een super fijne dag in je leven waar je een mooie herinnering aan hebt.

Lieve Groet,
Carla van Dam - Frissen



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl . Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht.

  
   










2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi! Groetjes Betha

martina's kaartjes zei

een heel leuke kaart heb je gemaakt, mooi gedaan,
grtjs,martina