Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 17 april 2021

A Dream

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een slimline kaart zien. Deze heb ik gemaakt met de Multiframe mal van Nellie Snellen. Het prachtige designpapier is van ScrapBoys, First Love.


Ik heb met de grootste maat van de stans, uit roze cardstock de basis gestanst. Met de volgende maat een deel uit creme cardstock en met het kleinste stansje een deel uit het designpapier genomen.En dan begint het leuke werk, het opbouwen van de kaart. De prachtige ovale stansmal van Crafter's Companion heeft drie maten. Ik heb de grootste gepakt en deze uit cremekleurig cardstock gestanst. Ook de middelste maat een keer uit creme.In het paperpad zitten vellen met knipplaatjes. Daarvan heb ik er een deel van uitgeknipt. Achter het grootste ovaaltje zit designpapier geplakt. En het kleinste deel weer boven op de grootste geplakt.


Toen ben ik begonnen met de bloemen op te plakken. Eerst een soort basis gemaakt en dit met foam tape opgeplakt zodat je meer diepte krijgt. Daarna van seambinding een strik gemaakt en met het lijmpistool opgeplakt. Ook een stukje kralensnoer past er erg leuk bij. Deze twee dingen kun je beter met het lijmpistool vastplakken want dat blijft beter zitten. Ik heb ook nog wat losse pareltjes op het frame geplakt.De tekststempel is een hele mooie van Marianne Design. Gestempeld op cremekleurig cardstock met Versafine Clair, Nocturne. Afgewerkt met Vintage Photo, Distress Oxide langs de randen. 

Ik hoop dat jullie dit weer leuk vinden. Bedankt voor het langskomen deze keer.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.


       
  

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

Marianne zei

Ik vind je kaart prachtig.
Helaas lukt mij het doorklikken naar de webshop van Hobbyvision niet

Marianne zei

Ik vind je kaart prachtig.
Helaas lukt mij het doorklikken naar de webshop van Hobbyvision niet