Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 23 februari 2024

Butterfly

Hoi!

Leuk dat je weer een blogbericht van mij gaat lezen. Deze keer wil ik je inspireren met de prachtige vlinder stempel uit de Inner Peace collectie van Jenine's Mindful Art.

De stempel heb ik met de kleur Nocturne (= zwart) van Versafine Clair op 300 grams aquarelpapier gestempeld en vervolgens heb ik deze met Derwent Inktense potloden ingekleurd. 


Wanneer je kleurwerk klaar is vraag ik me vaak af... wat nu? Misschien wel herkenbaar? Ook deze keer heeft het even geduurd voordat ik wist wat ik er mee wilde doen. 

Ik heb de randen aangezet met Vintage Photo van Distress Oxide en met het restant van wat er op mijn brush zat heb ik ook heel licht de nog witte plekken bewerkt. 
Om de vlinders er wat meer uit te laten springen heb ik her en der een schaduw randje aangebracht met de zwarte Stabilo All en ik heb de Wink of Stella gebruikt om de vlinders van een glitter laagje te voorzien (hoop dat het te zien is op de foto). Uit kraft cardstock heb ik een basis kaart gesneden en uit hetzelfde papier heb ik met een randstans uit de Write Your Story collectie van Jenine's Mindful Art nog 2 mooie randen gestanst. 
Het geheel vond ik nog wat saai en om het wat meer te laten spreken, heb ik er voor gekozen om nog een groene matlaag toe te voegen. 


Nu had ik in de basis een mooie kaart klaar, maar ik miste nog wel wat. In de Inner Peace collectie van Jenine's Mindfull Art zit een hele mooie klok en fijne bloemen. De opengewerkte bloem die tussen de bloemblaadjes van de Inner Peace is verwerkt, is van Nellie Snellen. 
Alle elementen die op de kaart zijn verwerkt, heb ik gestansd uit het PaperPad van de Essentials collectie van Studio Ligt de Vintage Florals. Dat is een PaperPad met effen kaartkarton. 
Onder de bloem heb ik nog een lintje en een touwtje verwerkt uit de Vintage Christmas collectie, omdat ik de kleur er erg mooi bij vond passen. 


Tot slot heb ik hier en daar nog wat parels geplakt. 

Zo heb ik een mooie Vintage achtige slimline kaart met vlinders gemaakt.
Ik hoop jullie hiermee geĆÆnspireerd te hebben. Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeelding hieronder te klikken. Heel graag tot de volgende keer!
3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Anoniem zei

Heel erg mooi!!

Helena zei

Prachtige creatie. Ik wou dat ik het ook zo kon. Ik ga het toch eens proberen. Bedankt om het met ons te delen