Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 22 februari 2024

Victorian Dreams - Borduurring

Ik vind het altijd ontzettend leuk om borduurringen te decoreren. Dit zijn van die leuke projecten die je iemand cadeau kunt geven of zelf in de woonkamer kunt hangen ter decoratie.
Stiekem vind ik het altijd best moeilijk om dit soort projecten weg te geven, dus vaak blijven ze hier toch wel thuis liggen of komen ze in de winkel te hangen, haha.

Ik heb deze keer een borduurring van 20 cm genomen en hiervoor het scrappapier uit de JMA Victorian Dreams collectie gebruikt. Ik heb bewust de scrapvellen gebruikt omdat deze afbeelding iets groter is.

Ik heb op de achtergrond van het designpapier nog lichtjes wat gestempeld met de ATC accessoires stempelset uit de JMA Collectie. Hiervoor heb ik Archival inkt gebruikt in de kleuren Frayed Burlap en French Violet.

  

Ook heb ik nog wat die-cut plaatjes toegevoegd en uiteraard ook de roosjes uit de nieuwe collectie. De plakparels Galaxy van JMA passen er ook precies bij.

 

Ik heb uiteraard ook weer een flinke bloementoef erbij gebruikt. Ik heb hier o.a. een grote paarse bloem gebruikt, de stansmal uit de nieuwe Victorian Dream collectie van de opengewerkte bloem, wat groene blaadjes uit de Inner Peace collectie en de mooie filmstrip uit de Romantic Moments collectie.

  
Voor de afwerking heb ik langs de zijkant nog wat mooi lila kant gebruikt en wat plat parelsnoer. Zo heb je alles ook weer netjes afgewerkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.