Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 2 februari 2024

Vault wildflowers kaart.

 Vault wildfowers kaart.


Hoi allemaal!
Wat ben ik blij dat Tim Holtz deze weer heeft uitgebracht. Ik had de eerste versie maar deze waren niet meer te krijgen. Dus we kunnen ze weer gebruiken.


Het verschil met de eerste sets is dat deze iets groter zijn en dus perfect voor het kaarten maken. Deze heb ik uitgestanst. Ik gebruik bijna altijd het papier van Crafters compagnion het multi purpose cardstock. Het is heel veelzijdig en kan toch wat water aan. Ik werk wel bijzonder droog dus ben je niet zeker kun je nog altijd kiezen voor aquarel papier.


Dan heb ik toch wel de favorite kleuren combinatie genomen om deze in te kleuren. Daarbij heb ik de dipping techniek gedaan. Wat inkt op je glasmat met wat water en deppen. Dus deze zijn niet helemaal persies ingekleurd.


Met de stansmal van Sweetstories de slimeline haerts heb ik de eerste laag in licht grijs uitgestanst de tweede laag terug het cardstock van Crafters compagnon. Het grijze stukje heb ik geplooid zodat je een papier om de bloemenstengels krijgt.


De mat laag heb ik bewerkt met deze twee kleuren daarbij terug inkt op de glasmat wat water en dan met een elastiekje deppen op je papier. En natuurlijk ook gespetterd met dezelfde kleuren. Maar ook met een zwarte Posca pen.


Ik had nog een strikje om het bloemen papier gedaan daarmee heb ik alles met foamblokjes opgehoogd.




Als tekst heb ik de stansmal van Studio light gebruikt en deze 4x uitgestanst. Zodat je een verhoging van de tekst krijgt. Er staat helemaal onderaan nog een stempel tekst met birthday. 

Wat vinden jullie van deze stans. Super leuk voor voorjaarskaartjes!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.


 Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel Florence Cardstock - Smooth (glad) 216 gr) - Collection kit Earth Tones (12x5vel) Sizzix - Thinlits Die Set by Tim Holtz - Vault Wildflowers 

Distress Oxide Ink Pad -  Rustic Wilderness Distress Oxides Ink Pad - Victorian Velvet Distress Oxides Ink Pad - Tattered Rose Distress Oxides Ink Pad - Peeled Paint Distress Oxides Ink Pad - Seedles Preserves Ranger - Mini Mister - 3 stuks JeJe Products - Foamtape Mini 1089pcs - 3 x 3 x 1mmStudio Light - Sweet Stories Valentine - Cutting Die - Slimline HeartsCrafter`s Companion - Electrische stansmachine Gemini Junior A5Studio Light - Essentials Cutting Die - Happy