Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 13 februari 2024

Romantische shaker

 Hallo allemaal,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen waarin ik je graag inspireer met een romantische shaker.


Voor deze shakerkaart heb ik gewerkt met de Romantic Moments van de Jenine's Mindful Art collectie. Ik heb eerst de basis gestanst uit het PaperPad uit de Essentials Collectie van JMA (JMA-ES-PP79). 
De slimline stans komt uit de Feelings of Freedom collectie (JMA-FOF-CD514). Daar zit ook een hele leuke stans bij om de gaatjes te maken in het design papier. 

Ik vond de ATC stans uit de Romantic Moments collectie wel heel leuk bij de basis passen.


 
De binnenkant van de het ATC kaartje heb ik er uit gestanst om daar een kleine shaker mee te maken. Ik heb een stukje mica op maat geknipt en met 3mm dubbelzijdig vastgeplakt. Vervolgens heb ik foamtape rondom geplakt en er voor gezorgd dat het vooral op de hoekjes goed aan elkaar aansloot om te voorkomen dat mijn schudmateriaal er uit zou vallen. 




Vervolgens heb ik uit het PaperPad een plaatje geknipt en dat op maat gemaakt voor de shaker. Dat heb ik aan 3 zijden alvast vastgeplakt en 1 zijde heb ik open gelaten om mijn shakermateriaal er in te doen. Zo weet ik zeker dat mijn plaatje goed zit en het shakermateriaal blijft ook op zijn plek. 



De shaker heb ik vervolgens iets meer aan de onderkant op de basis geplakt. Dit heb ik ook met foamtape gedaan, omdat ik zo dan nog wat ruimte had om te versieren. 
Voor de versieringen heb ik het Diecut blokje gebruikt van de Romantic Moments collectie van JMA.en ik heb het filmstripje gestanst en verwerkt. En ik heb nog wat parels geplakt om het af te maken.



 

Tot slot heb ik de kaart op een pagina in mijn Slimline planner geplakt.


Ik hoop jullie met deze romantische shaker kaart weer geïnspireerd te hebben.
De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

Heel graag tot de volgende keer!