Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 28 februari 2024

Langzame post...

Hallo allemaal,
 
Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar hier is het af en toe even heel druk in de agenda en dan zie ik net te laat dat er een verjaardag is geweest. Met de leuke slakken van Eline is dat geen probleem, want dan maak je gewoon alsnog een leuke zelfgemaakte kaart. Echte post is natuurlijk leuker dan een appje. In de set van de slakken zit ook het lieve envelopje met het hartje en de bloem, die de kleine slak vasthoudt. Met een witte gelpen kun je de ogen meer laten spreken door een witte stip op de ogen te maken aan de kant, waarheen het diertje kijkt. De grotere bloemen komen van de bijtjes Collectable. De postzegel kun je als basis gebruiken voor je kaart, maar ik vind het altijd mooier als er wat meer matlaagjes zijn en de kaart iets groter is: dan heb je ook wat meer ruimte om er iets gezelligs in te schrijven.
 

 Deze leuke mini-postzegel zit ook in het postzegelstansenset: daarmee kun je een leuk hoekje op een kaart maken, maar je kunt hem ook uitstansen en achter bijvoorbeeld een bloementoef doen.
 
Heel veel plezier met het maken van deze slakkenkaart.

Creatieve groetjes Ellie

Hieronder kun je op de gebruikte materialen klikken en kom je  direct in Jenine's webwinkel.

Uni-ball Signo - Gelpen - White 0.7mm  Marianne Design - Paperpad A5 - Hoera een meisjeMarianne Design - Collectable - Eline's Snail FamilyFlorence Cardstock - Smooth (glad) 216 gr) - White  Marianne Design - Collectable - Stamp FramesMarianne Design -  Collectables -  Eline's Bijen

 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha

marian zei

Een schattige slakkenkaart.
Groetjes van Marian,