Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 24 april 2017

dream big little one

Babykaartjes maken vind ik erg leuk om te doen.
Deze keer maakte ik een kaartje voor een stel wat weer opa & oma mocht worden. Deze kaart stuurde ik naar hen om ze te feliciteren met de geboorte van hun kleinzoon.


De kaart maakte ik volgens het patroon van de SOL van Dutch Doobadoo van januari. Een erg leuk model met Shape art Label van Dutch Doobadoo!
De afbeelding, tekst, bingokaartje en het designpapier komt uit het bloc "La vie est Belle - Little Miracles" van Noor! Design. De randen van het designpapier zijn ingesmeerd met witte gesso van Dutch Doobadoo.
De afbeelding heb ik op een cirkel van Petra geplakt. 
Onderaan een treintje laten rijden, een fles met speen bij de afbeelding en de kaart rust op een strik van tule en organza waar een rammelaartje aanhangt.


De materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label Mirror    Noor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles    Marianne Design - Collectable Eline`s Baby essentials    Creatable - Petra`s Circle & Crown    Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een super mooi kaartje Janet!
Leuk is dit model,mooie mallen.
Groetjes Jannie