Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 22 april 2017

fairy`s


Hallo lieve dames,

Hier zijn enkel voorbeeldkaartjes die ik gemaakt heb met de mixed media plate en nieuwe fairy stempels van Nellie Snellen. 
Het is zo leuk om te doen, en in een korte tijd heb je een heel stel achtergrondjes gemaakt.Het leuke is je kunt elke kleur gebruiken die je wilt, en dat geeft voor elk kaartje weer een ander effect.
Je neemt een mixed media plate en je doet er wat memento inkt op, ik gebruik meestal 2 kleuren. En dan ga je er met de roller over, zodat je denkt oei help waar is mijn inkt.
Dan leg je er een leuke sheet erop, je rolt nog een keer met de roller erover.
Voorzichtig de sheet weghalen, en dan stempel je je mixed media plate op je papier. Je kunt dan met de roller er nog een keer over gaan, maar ik doe het meestal met de vingers. Als laatste volg je de vorm van je plate zodat je een vorm van de plate krijgt als buitenrand.


Dan stempel je de fairy er overheen, en nog een leuke flower met wat kleurtjes.
 En dan is je kaartje bjina klaar.


Je kunt er nu diverse kleurtjes cardstock onder verwerken.


Ik hoop dat je nu ook zin hebt gekregen om wat mixed media te gaan doen, zoals ik het noem het is een gezonde verslaving!!

Liefs Saskia

Clear stamps Nellie Snellen - Fairy Tale-1 Clear stamps Nellie Snellen - Fairy Tale-3 Clear stamps Nellie Snellen - Fairy Tale-4  Clear stamps Nellie Snellen - Fairy Tale-5 Clearstamp Nellie Snellen - Silhouet - Katoen  Nellie Snellen - Mixed Media Plate - Round diam. 9cm Nellie Snellen - Mixed Media Plate - Rectangle 7x10cm Nellie Snellen - Mixed Media Plate - Square 8x8cm KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer  Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Set 4pak Juicy Purples
1 opmerking:

sjanie zei

Mooie serie.

Groetjes, Sjanie