Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 27 augustus 2018

#HVZomerChallenge2018 - Challenge 17 - Sprookje


Het is alweer de een na laatste Challenge! Het thema van Challenge 17 is Sprookje.

Laat je fantasie de vrije loop. Verwerk een bestaand sprookje of maak iets wat jou doet denken aan een sprookje. Ik heb me laten inspireren door Alice in Wonderland.


Ik heb drie karakters uit Alice in Wonderland op mijn eigen manier getekend. En toen bedacht ik me dat dit wel eens een leuke set met digistamps zou kunnen zijn. Ik heb er twee achtergrondjes bij gemaakt en een vel vol met mooie quotes uit het beroemde verhaal.

Weet je wat leuk is? Deze digitale set komt binnenkort in de webshop!


Om het te testen heb ik niet de originele tekeningen gekleurd, maar het bestand zoals het straks beschikbaar komt. Ik heb ze geprint op aquarelpapier. Wat ik nog heb liggen heeft een lichte structuur. In de webshop heb je het aquarelpapier van WaterArt welke je goed kan gebruiken voor het printen van digitale stempels en plaatjes.

Ik heb de stempels gekleurd met aquarelverf van Sennelier, een paar ZiG markers en een waterpenseel. De inkt van mijn printer is niet water of alcoholinkt vast, maar als je het weet kan je er rekening mee houden.


De stempels netjes uitknippen...
De achtergrond met de kaarten heb ik uitgescheurd en verder niks mee gedaan.


Even een beetje gespeeld met een paar tekstjes en de uitgeknipte stempels, tot ik besloot voor deze combi te gaan. Het tekstje heb ik een beetje bijgekleurd met het rood uit het jasje. En de rand nog lichtjes zwart gekleurd met een Stabilo All potlood en heel voorzichtig geactiveerd met een waterpenseel. Oppasssen, want voordat je het weet maakt dat potlood alles zwart.
Ik vind hem erg leuk geworden.

Ik ben heel benieuwd waar jullie deze keer mee komen. Het is elke challenge een aangename verrassing!

Laat los, Ontspan en Geniet.

———————————
Elke maandag en vrijdag in de maanden juli en augustus wordt op de facebook groep van HobbyVision een uitdaging geplaatst. Je mag werken op het formaat dat jij fijn vindt. Je plaatst de creaties in het desbetreffende album in onze Facebookgroep

Je hoeft niet gelijk de creatie te plaatsen, komt het een week niet uit dan kan je deze altijd later nog maken. Wil je meedoen voor de prijs? Dan moet je alle 18 creaties vóór 7 september in de albums hebben geplaatst. Je hebt dus iets langer de tijd om alles af te werken.
Uiteraard is het ook mogelijk om maar af en toe aan een challenge mee te doen die je aanspreekt. Ook dan mag je gerust je creatie plaatsen, alleen doe je dan niet mee voor de prijs.
We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.


1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig, alleen wel moeilijk onderwerp lijkt mij. Succes allemaal! Groetjes Betha