Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 17 augustus 2018

Just for you!

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik heb gemaakt voor de zus van een collega van mij. 
De zus van mijn collega maakt zelf ook kaarten en het leek mij erg leuk om een kaart voor haar te maken. Dus zo gezegd zo gedaan.

Op Facebook in de groep : 'Create it with HobbyVision' plaatste ik deze foto. Deze materialen gebruikte ik onder andere voor mijn kaart.


Ik heb als eerst de Dutch Doobadoo mal overgetrokken op het kraft papier van Joy Crafts. 
Vervolgens heb ik de onderdelen beplakt met het designpapier van Studiolight ( Paperpad: ppsl79). Ook heb ik alle onderdelen rafelig gemaakt met de paperdistresser en het papier voorzien van witte gesso.

Als ik aan elfen denk, denk ik aan vlinders en bloemen. Dus ik was er al snel over uit dat ik daarmee mijn kaart ging versieren. 
Zo heb ik eerst een blauwe ovale mal van Noor Design gebruikt en daarachter gras ( Marianne Design  CR1355) en bloemen (cut-ies 20059) geplakt.


Door de blauwe mal over te trekken op een andere design papier kon ik foamblokjes plakken tussen het gras en de achtergrond. Hierdoor komt het gras verder naar voren te staan.
De bloemen en vlinders heb ik overigens op kleur gebracht met de distress oxide kleuren: 'peackcock feathers' en 'carved pumpkin'

Vervolgens heb ik het super leuke elfje en vlinder van Joy Crafts ingekleurd met de zig clean color  markers ( nummer: 002,004,031).
Ter afronding heb ik de vleugels van het elfje voorzien van glossy accents.  Zo lijken ze net doorzichtig. Ook heb ik nog wat plakparels op de bloemen geplakt, een tekst gestempeld en 2 hoek mallen ( van Noor Design) die passen bij de ovale mal op de onderkant geplakt.


Een lekker vrolijk kaartje is het geworden! 
De zus van de collega was zelfs ontroerd toen ze mijn kaartje zag. Dat is wel een heel groot compliment en ook iets wat ik totaal niet had verwacht, maar super leuk!

Ik hoop dat jullie weer een beetje geïnspireerd zijn geraakt door dit kaartje.

Liefs Lisanne 


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij https://www.hobbyvision.nl/. Als je op de afbeelding klikt, kom je bij het juiste product terecht.

Joy! Crafts - Kraft cardstock - A4 Studio Light - Paperpad - PPSL79 Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - Spring Card Joy! Crafts - Paper Distresser Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Noor! Design - Blauwe mal - Ovaal Sophia Joy! Crafts - Cutting & Embossing stencil - 3D Vlinders Joy! Crafts - Clearstamp Fairies & Flowers WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs Tim Holtz / Tonic Studios - Travel Stamp Platform (15,2x15,2cm) Stempelinkt Versafine - Mini - Onyx Black Distress Oxides Ink Pad - Peacock Feathers Distress Oxides Ink Pad - Carved Pumpkin             

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuke kaart. Is altijd leuk om voor iemand die zelf kaarten maakt een kaart te maken, die waarderen het ook het meest en weten hoeveel werk je er in hebt gestoken! Groetjes Betha

KarinsArtScrap zei

mooiiiiiii