Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 6 augustus 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 11 - zwart/witVoor challenge 11 van de Zomer Marathon mag je alleen de kleuren zwart en wit gebruiken. Wat je maakt en waarmee, mag je helemaal zelf weten.
Als voorbeeld heb ik een tekening gemaakt.Eerst met potlood de woorden getekend. 


Het leek me grappig op zwart wit te laten en wit zwart te kleuren.


Nog wat extra tekeningetjes er op. 


En de rest opgevuld.

Ik ben benieuwd waar jullie mee komen.

Laat los, ontspan en geniet.

———————————
Elke maandag en vrijdag in de maanden juli en augustus wordt op de facebook groep van HobbyVision een uitdaging geplaatst. Je mag werken op het formaat dat jij fijn vindt. Je plaatst de creaties in het desbetreffende album in onze Facebookgroep

Je hoeft niet gelijk de creatie te plaatsen, komt het een week niet uit dan kan je deze altijd later nog maken. Wil je meedoen voor de prijs? Dan moet je alle 18 creaties vóór 7 september in de albums hebben geplaatst. Je hebt dus iets langer de tijd om alles af te werken.
Uiteraard is het ook mogelijk om maar af en toe aan een challenge mee te doen die je aanspreekt. Ook dan mag je gerust je creatie plaatsen, alleen doe je dan niet mee voor de prijs.
We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.


Geen opmerkingen: