Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 29 april 2019

Art Journal - Niet opgeven!

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe Art Journal pagina laten zien. Deze heb ik gemaakt in een nieuw formaat Art Journal van Art by Marlene. Inmiddels zijn er 3 maten: klein, medium en A4. Ik heb nu de medium, dit is een mooi opstapje richting A4 formaat. Het papier is 19 x 25 cm.


Deze keer een iets rustigere pagina. Ik ben begonnen om de achtergrond op kleur te brengen, hiervoor het ik de Impasto Paint van Finnabair gebruikt. Ik heb de kleuren Manor Blue, Victorian Green, Linen en Snow White gebruikt. Dit heb ik willekeurig met een penseel en een sponsje aangebracht. Over de achtergrond heb ik nog met een mask stencil wat cirkels aangebracht met een mask stencil van AB Studio. Dit heb ik deppend met een spons gedaan. Over de achtergrond heb ik daarna wat vlinders gestempeld, de stempels zijn van Finnabair. Ik heb hiervoor de Archival inkt Peat Moss gebruikt.


Daarna heb ik wat blauwe rozen opgeplakt, dit is Rice Paper van ITD Collection. Deze heb ik met de Soft Matte Gel aangebracht.
Daarna heb ik met de Paper Structure Paste en een mask stencil van Finnabair aan beide zijkanten nog een mooi motief aangebracht. Over de hele pagina heb ik wat Fran-táge Shabby Green gestrooid.  Daarna nog een paar kleine quotes gestempeld met de stempels van Finnabair en een tekst uitgeprint op de computer en die erbij geplakt. Dit is een gedicht van Martin Gijzemijter wat mij voor mij momenteel erg herkenbaar is.

Als laatste heb ik met een witte gelpen nog wat accenten aangebracht op de rozen en een paar doodles met een zwarte fineliner aangebracht.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 03 (19x25 cm)Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Manor Blue Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian Green Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen  AB Studio - Mask stencil - nr 14 Finnabair - Mask Stencil 6" x 9" - Tapestrie Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml Finnabair - Art Basics - Soft Matte Gel - 8.5oz   Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Green Ranger - Archival Inkt - Peat Moss Finnabair - Cling Stamp - #Dare to DreamRice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R890 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Christine Kiehl zei

Wow. Stunning!! Love the blue choice for sure! wow!