Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 28 april 2019

WATERCOLOR // today I wear my (in)visible crown


Gisteren was het Koningsdag en maakte ik dit toffe vrouwtje met een kroon. Op Koningsdag mogen we ongeoorloofd onze kroontjes uit de kast halen en opzetten. Vandaag ruilen we m in voor de invisible crown, waardevol en krachtig. 

Ik schetste het gezicht op de pagina en gumde het weer een uit met een kneedgum totdat de lijnen zacht op het papier staan. Hierna vulde ik het watercolor. Omdat dit vrij dik papier is werk ik vrij nat op het papier. Goede oefening om veel water te gebruiken ;) na het drogen van de pagina voegde ik met een fineliner de lijnen toe en met de witte posca marker de witte accenten. 

Als laatste plakte ik die snoezige kleine vlindertjes aan het einde van een aantal wimpers (met Koningsdag kan alles toch?), en bestempelde ik deze pagina als klaar. 

Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. En wil je nu de eerste stappen zetten in de watercolor wereld? Zaterdag 25 mei geef ik een workshop watercolor flower power (je hoeft hier niet voor te kunnen tekenen). Zie ik je dan? 💙

  
  
Gebruikte materialen:


Workshop - Flower Power Watercolor met Ilse - Zaterdag 25 mei Ranger - Dina Wakley Media White Journal -  6" x 6"  Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Aquarelset 01 Studio Light - ART BY MARLENE 3.0 - Aquarelset 02 Studio Light - Essentials - Watercolor Aquarelset 01 Finnabair - Art Basics - Brush Set 7/Pkg Viva - Artist Brush Set - Penselen Rond AB Studio - Rubber Stamp - Ilse Kleijer - ID-357 AB Studio - Rubber Stamp - Ilse Kleijer - ID-356 AB Studio - Rubber Stamp - Ilse Kleijer - ID-355 Nuvo - Pure Sheen Confetti - Sunset Yellow Butterflies