Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 26 april 2019

Never Forget Happiness

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met het prachtige papier van AB Studio. Deze heeft zo ontzettend mooi papier, maar deze serie is toch wel mijn favoriet.

Deze lijn van AB Studio had ik al via hun eigen pagina gezien, ik kon dus niet wachten tot hij eindelijk in de winkel kwam. Toen moest hij natuurlijk wel gelijk mee naar huis. Ik houd namelijk van kleur en met name de kleur roze gebruik ik vaak voor mijn creatie's. Op de een of andere manier komt deze kleur altijd voor bij mijn kaarten. 

Voor deze kaart heb ik als basis een Dutch Doobadoo mal gebruikt. Deze gebruikte ik eerst bijna nooit, maar inmiddels heb ik toch een aardige voorraad hierin gekregen. Die wat ik nu heb gebruikt, is de eerste keer maar zeker niet de laatste. Hij heeft een erg mooie vorm en past precies bij de style van dit papier. Wel heb ik een extra vouw gemaakt achter het figuur op de voorgrond. Zo komt deze nog mooier naar voren. 

Als basis heb ik een hele nutrale kleur gebruikt, zodat de kleuren van het papier nog mooier uit komen. Bij deze serie papier zitten ook weer de super handige vellen met afbeeldingen die je zelf kan uitknippen. Er zijn vellen met vogels, veren en bloemen. Uiteraad heb ik ze allemaal meegenomen. Op deze creatie heb ik de vogels en bloemen gebruikt. Op het hoekje heb ik ook nog de super mooie filmstrip mal van Joy beruikt. Hierover heen heb ik embossingpoeder gedaan. Hiervoor heb ik een kleur gebruikt die bestaat uit zwart met een spikkeltje zilver en goud. Dit is zo ontzettend mooi.

Aan de zijkant heb ik nog wat tags gebruikt. Deze zitten ook in de paperpad van AB Studio. Er zit een heel vel met tags bij, dus je kunt ze meerdere keren gebruiken. Op die tags kan je nog een mooie tekst schrijven of een foto plakken. Zelf heb ik ze nu nog leeg gelaten. 


Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren om ook met het ontzettend mooie papier van AB Studio aan de slag te gaan. Er zijn namelijk nog veel meer mooie paperpads van AB Studio.
Kom snel een kijkje nemen, want ze zijn te mooi om niet te gaan gebruiken.


Collection Kit - AB Studio - Enchanted FlowersAB Studio - Scrappapier "Enchanted flowers" 7/8 - Forgive me / Poisonous flowersAB Studio - Scrappapier "Birds Worlds"AB Studio - Scrappapier "Colorfol Breeze"Nuvo - Crystal Drops - Moroccan RedKant - Cotton Neutral Lace - 9mm SL03Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6"EK-Success - Cutter Bee Scissors - 5"

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi en wat een geweldig mooi papier! Groetjes Betha

Anonymous zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.