Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 4 april 2019

Lavinia in the sky

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. Dit keer ben ik met water paint en lavinia's aan de slag gegaan. Het was de eerste keer dat ik aan de slag ging met water paint. Ik had dit gezien op het blog van Lavinia.

Voor de achtergrond heb ik water paint van Art by Marlene gebruikt. Wat zijn dit ontzettend heldere kleuren. Voor deze heb ik gekozen, omdat hier precies de kleuren inzitten die ik in gedachte had voor de achtergrond. Voor deze creatie ben ik aan de slag gegaan op papier van Vaessen. Dit is het watercolor papier van Florence. Hier zijn verschillende soorten van. Zelf heb ik het a5 papier in de smooth variant gebruikt.
Hierop ben ik begonnen om de verschillende lagen waterverf aan te brengen. Hiervoor heb ik het papier nat gesprayd en vervolgens de verf aangebracht.
 Dit is de basis voor de rest van de kaart. Voor deze heb ik het standaard formaat aangehouden van het watercolor papier. Nu kan je gaan beginnen met opbouwen.
Hierbij ben ik aan de slag gegaan met verschillende soorten stempels. Ik heb de lavinia's gecombineerd met de stempels van Nellie Snellen. Deze passen erg goed bij elkaar. Als eerste ben ik begonnen met een bloemen stempel. Deze heb ik gestempeld met 2 kleuren oxide. Hiervoor heb ik de kleuren Picked Raspberry and Candied Apple.
Zodra deze inkt droog was ben ik de stempels gaan bewerken met Posca markers. Hier kan je heel mooi verschillende details aanbrengen. Vervolgens heb ik een lavinia stempel gestempeld. Ik heb gekozen voor een lavinia die hangt aan bladeren streng.
Vervolgens ben ik verder gegaan met opbouwen van verschillende stempels. Dit heb ik gedaan met zwarte inkt en de kleur hickery smoke van de oxides.
Als laatste heb ik de creatie nog een rand gegeven met donker blauwe oxide en daarover een randje zwart. Om het geheel af te maken heb ik de kaart voorzien van een witte en zwarte achtergrond.
Dit was mijn creatie voor deze keer en hopelijk tot de volgende keer.

Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - A5 - (x24)Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Aquarelset 01Lavinia Stamps - Cherry BlossomLavinia Stamps - RueDistress Oxides Ink Pad - Picked RaspberryDistress Oxides Ink Pad - Candied AppleNellies Choice Clearstempel - Silhouette kruiden Posca Verfmarker - Extra Fijne Conische Punt 0.7 - 1mm - WitPosca Verfmarker - Extra Fijne Conische Punt 0.7 - 1mm - Oranje Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6"Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cmBrushpen - Wink of Stella - Glitter Clear


4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi en prachtige kleuren! Groetjes Betha

Ciela zei

mooi resultaat!

Mies zei

Heel leuk

Judith zei

Hele mooi kaart is het weer geworden.
Groetjes van Judith