Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 9 april 2019

TandiArt // tell the story


Ik vind het echt ontzettend leuk om verschillende soorten materiaal te combineren met elkaar. Niet dat dat nu heel handig in een planner of journal is, haha, want verschillende soorten materiaal maakt een al snel overvol en openstaand journal terwijl je nog maar 2 pagina's hebt gemaakt. 

Maar goed, voor dit projectje gebruikte ik de toffe planner van Elizabeth Craft Design, de toffe stempel van TandiArt en het papier van AB studio. Ik maakte een afdruk met de stempel op los aquarelpapier, ik vulde de afbeelding met watercolor, werkte haar af met een dunne fineliner, een witte posca pen en knipte haar uit. 

  

Op de ondergrond gebruikte ik verschillende materialen. Juteband, uitgeknipte elementjes uit het toffe AB studio papier en stukje touw en een vlinder waar ik een veiligheidspeldje op plakte. 

Dit alles werkte ik af met een toffe tekst uit 1 van de tekst boekjes van Tim Holtz 'live, create, tell the story'. Op mijn lijf geschreven en dat maakte deze pagina weer helemaal af. 


Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. 💙
Gebruikte materialen: