Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 16 april 2019

Spring

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een kaart zien waarbij je een beetje een lentegevoel krijgt.De vorm van de kaart heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo.Voor het middenstuk van de kaart heb ik het designpapier Love Story gebruikt en voor de beide zijkanten  Carpe Diem. Beide zijn van Noor Design. De randen van het cardstock en het designpapier heb ik met een paperdistresser bewerkt en met distress oxide Vintage Photo bruin gemaakt.


Voor het middendeel van de kaart heb ik een plaatje gebruikt van Noor Design, Secret Garden. Deze heb ik achter een mooie stans geplakt van Marianne Design. Dit is echt een hele mooie mal, de vlinders boven het plaatje horen ook bij deze set.


Toen ben ik begonnen met het stansen van De Spring Tree en de spring Flowers van Joy Crafts. Ook de Labels for Embroidery zijn van Joy Crafts. De takjes zijn van de nieuwste serie van Studio Light en horen bij de 3D flowers.Ik heb alle stansjes  ingekleurd met de ZIG markers, twee kleuren rose en een groene en bruine kleur. Met een blender heb ik de kleuren verder bewerkt.Op die leuke borduurlabels heb ik een bloem geplakt van de Spring Flowers en op de kleinste twee kleine vlinders die ook bij de bloemenmal horen. Op de grote label zit een stempel afdruk op een ticket, die is van de nieuwe Crafty Cocktail van Noor Design. Op de bloemetjes en de bloesem heb ik witte Nuvo Drops gedaan en de vlinders heb ik laten glinsteren door er Stickels op te doen. Onder de afbeelding heb ik nog een toef met bloemen gemaakt.


Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en hierdoor ook geinspireerd zijn geraakt. Nog een fijne dag.Alle gebruikte materialen kun je bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding klikt kom je gelijk bij het juiste product in de webwinkel terecht.

Florence Cardstock - Smooth 12x12" - White Noor! Design - Paperpad A4 - Love Story  Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret Garden Marianne Design - Creatable - Anja`s Butterfly Noor! Design - Crafty Cocktail - Tickets Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Lentebloemen Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Voorjaarsboom Stickles - Glitterglue - Stardust Nuvo - Crystal Drops - Simply White Joy! Crafts - Paper Distresser Distress Oxides Ink Pad - Vintage Photo Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 179 ZIG - Clean Colors - Real Brush - Mid Green ZIG - Clean Colors - Real Brush - Pale Pink

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Je krijgt zin in het voorjaar met deze kaart! Groetjes Betha

Crea-Mo's Cards & More zei

Prachtige kaart 😍😍

Hobby Hoogland zei

wat een prachtige kaart, zoveel op te zien en geeft een echt voorjaars gevoel.Het wordt dan ook prachtig mooi weer aankomende dagen dus daar gaan we van genieten.
groetjes Marjan.