Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 5 april 2019

Mixed media journal // less perfectionDat fantastische journal van Dina Wakley, hebben jullie het al gespot en uitgeprobeerd? Ik heb sowieso een zwak voor alles wat vierkant is, en zeker voor vierkante journals. Geen idee waarom, maar vierkant journals mรณet ik gewoon hebben. En als dit journal dan ook nog eens een snoezig formaat heeft, win-win.

En om het papier eens uit te testen schetste ik een gezicht op de eerste bladzijde en haalde mijn watercolor erbij. Het papier is dik en heeft een toffe structuur in zich. Je moet vrij nat werken wil de watercolor er lekker op werken. En met vrij nat bedoel ik dan eigenlijk behoorlijk nat ๐Ÿ˜‰ .

Hieronder zien jullie de foto’s van het resultaat. Ach jongens ik ben weer verliefd.

  
 


Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. En wil je hier nu hulp bij en alle tips & tricks leren hoe je gezichten watercolorrrrt? Geef je snel op voor de workshop in juni: Workshop gezichten met watercolor ๐Ÿ’™
Gebruikte materialen:

      

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi! Groetjes Betha

Judith zei

Prachtig geworden mooi resultaat.
Groetjes van Judith

Rita zei

Prachtig, groetjes Rita