Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 18 april 2019

Focus on what's important

                                                      Hallo Allemaal

Deze keer weer een blogpost van mij , tja het is alweer mijn beurt en ik heb een Art Journal pagina gemaakt.
Ik had namelijk wat leuke nieuwe spulletjes besteld uit de nieuwe lijn van Art by Marlene en dacht daar ga ik lekker mee aan de slag .
Heb deze pagina gemaakt in de nieuwe maat van het Art Journal en moet zeggen ,vind het een heerlijk maatje om in te werken.


Ik ben begonnen met het collage papier op de pagina te plakken met matte gel medium en heb er toen een achtergrond stempel uit vorige lijn van Art by Marlene opgezet.
Daarna gaan zoeken welke van de nieuwe Die Cuts ik er leuk bij vond passen.
Deze er los op gelegd en gaan kijken wat ik er nog meer bij wilde .
Uiteindelijk  gekozen om er een stencil van Dutch Doobadoo bij te gebruiken samen met de Paper texture Paste van Finnabair.
Het begon een beetje te lijken op wat ik wilde maar was nog niet helemaal tevreden.


Zoals jullie op deze detail foto kunnen zien heb ik er ook nog een draadje bij gebruikt en een tekst van Tim Holtz uit het boekje Smal Talk.
Miste toch nog iets maar wat
dus weer even verder zoeken naar iets wat erbij kon .


Als jullie goed kijken kan je op deze detail foto zien dat ik er wat glazen druppels bij heb gedaan en ja toen was hij naar mijn zin.
Vond het heerlijk om met deze mooie nieuwe en super leuke spulletjes aan de slag te zijn gegaan en heb er met veel plezier aan gewerkt en hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren om ook eens met zoiets aan de slag te gaan.
Hieronder op de foto zien jullie wat an de spulletjes die ik gebruikt heb.


                                             Groetjes Janny en tot de volgende keer


Studio Light - ART BY MARLENE - Cling Stamp Background 12 Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 04 (A4)Studio Light - Art by Marlene - Collage Paper A4 - 03


Studio Light - Art by Marlene - Stansblok A5 - 04 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Bubbles A6Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Judith zei

Ziet er super gaaf uit!
Groetjes van Judith