Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 11 april 2019

Planner pagina watercolor (rechterkant van spread)

Hallo allemaal, vandaag laat ik jullie de rechter plannerpagina zien in mijn Elizabeth Craft Designs - Planner 1 Espresso die ik gemaakt heb n.a.v. de Online Workshopdag van Charlene van de Vorst.


Ik ben begonnen met een pagina te snijden met de mal uit de Elizabeth Craft Design Elizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 5 van Watercolor paper. Met deze mal kun je zelf de breedte van de pagina bepalen. Ik heb de standaardmaat van 12 cm breed gekozen.

Met de leuke 'Vaessen Creative - Randpons – Daisy' heb ik een border gemaakt aan de buitenkant van de pagina. Althans, dat was de bedoeling, maar ik begon aan de verkeerde kant! Omdat ik in het midden begon met ponsen om het goed te verdelen, heb ik nu dus tussen de ringen ook een ponsrandje :-) Ik vond het eigenlijk wel leuk staan dus heb ik het zo gelaten. Ik heb alleen de scherpe hoekje iets afgerond.


Met watercolor en een dikke kwast heb ik de achtergrond ‘gehatseflatst’ met turquoise en een beetje groen. Daarna op de achtergrond nog wat losjes stukjes script gestempeld.
Uit de ‘Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB17’ heb ik de cirkel gestempeld en ingekleurd met de turquoise watercolor, maar nu iets minder verdund met water zodat de kleur wat donkerder word.

Met dezelfde kleuren heb ik de schattige paddenstoelen uit de ‘Studio Light - Diny`s Signature Collection - Clearstamp STAMPDS02’ ingekleurd op watercolor papier en met een klein witrandje uitgeknipt.
Omdat de paddestoelen een ondergrond nodig hadden heb ik een deel van een border uit de ‘Studio Light - Clearstamps Basics Mixed Media – STAMPSL275' gestempeld met ‘Versafine - Clair Ink Pad – Nocturne'.

Deze border heb ik op nog twee plaatsen op de pagina terug laten komen voor een mooi evenwicht.


De gave tekst pijl komt uit de set Marianne Design - Collectables - Arrow sentiments (Jenine Siemerink). Hierin zitten vier gave tekstpijlen. Ik heb hier gekozen voor ‘Dream’ en deze uit zwart cardstock gestanst.


Bovenaan de pagina heb ik laagjes opgebouwd met een ticket uit de ‘Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.100’ van zwart cardstock met hierboven dezelfde ticket maar dan van wit cardstock met een gestempelde ‘liniaal’ border uit dezelfde border set.
Daar bovenop heb ik het vlaggetje uit de Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78 uit watercolor paper en gekleurd met dezelfde kleuren watercolor. De tekst ‘Always’ komt uit een oude Noor! Desgin stempelset. Daaromheen heb ik met een zwarte fijnschrijver een lijntje gedoodled.


Uit de Elizabeth Craft Designs - Planner Essentials 7 de reinforcers gestanst uit zwart cardstock en om mijn pagina geplakt. Als laatste ben ik om de pagina heen gegaan met een dauber en Distress Ink – Black Soot.


Ik hoop dat jullie met mijn pagina heb kunnen inspireren en volgende keer laat ik jullie mijn linker pagina zien.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Elizabeth Craft Designs - Planner 1 EspressoElizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 5Elizabeth Craft Designs - Planner Essentials 7 Studio Light - Diny`s Signature Collection - Clearstamp STAMPDS02 Studio Light - Clearstamps Basics Mixed Media - STAMPSL275 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Marianne Design - Collectables - Arrow sentiments (Jenine Siemerink) Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78  Vaessen Creative - Randpons - Daisy Distress inkt - Mini - Black SootFlorence - Aquarelpapier Smooth 200g - A5 - (x24) Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) CraftEmotions Extra Sticky Tape 6mm  Joy! Crafts - Daubers 3st