Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 10 september 2019

Beautiful butterfly

Hoi allemaal!

Deze keer wil ik jullie vertellen hoe ik deze kaart heb gemaakt.
Een rustige kaart met weinig extra's, maar dat heeft deze prachtige bloem ook niet nodig. 
Deze prachtige hortensia stempel van Studio Light heeft een mooie grote om als eye catcher te gebruiken.


De stempel heb ik gestempeld op het paint on papier met versamark. Dit deed ik zodat ik er met witte embossingpoeder overheen kon gaan en het te verhitten.
Ik vind dit altijd wel een leuk effect geven.
Vervolgens heb ik de bloemblaadjes ingekleurd met de Derwent Lightfast ( Heather en Violet)  en het takje en blaadjes met ( Olive Earth en Foliage). Dit heb ik geblend met de blender van Derwent.
De bloem heb ik uitgeknipt en op een achtergrond geplakt, die gemaakt is met de oxide kleur : Tumbled glass. Met een stempel van Crealies en grijze stempel inkt heb ik lichte stempel afdrukken gemaakt.
Deze kaart was als voorbeeld voor de challenge vlinders, dus heb ik er ook nog 2 vlinders uit de lemoncraft vellen opgeplakt.

En om het echt af te maken heb ik een tekst van washi tape opgeplakt en doodlerandjes gemaakt.

Deze keer een kort bericht, maar hopelijk toch leerzaam.

Bedankt voor het lezen en tot een volgende keer!

Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl .Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht.
Clairefontaine - PaintON papier - Multi-Techniques - A4 Clearstamp Studio Light - Lovely Moments - STAMPLM389 (A6) VersaMark Watermark Stamp Pad WOW embossingpoeder - Bright White - Super Fine   Derwent - Lightfast - Olive Earth  Derwent - Lightfast - Heather  Derwent - Lightfast - VioletDerwent - Lightfast - Foliage Derwent - Blender  
Distress Oxides Ink Pad - Tumbled Glass Stempelinkt Versafine - Mini - Smokey Grey Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black   Lemoncraft -  Vintage Time A4 sheets - Lullaby 3 Studio Light - Washi tape black/white - Essentials nr.01