Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 22 september 2019

Notitieboekje van een Ticketmal met Arianna Blooms

Vandaag heb ik een notitieboekje voor jullie gemaakt met een ticketmal.


De basis van het notitieboekje heb ik gesneden uit wit cardstock met de 'Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Ticket nr.97'.
Voor de voorkant heb ik een vel 'Clairefontaine - PaintON papier' gesneden en met een  'Picket Fence Blender Brush' 'Distress Oxide' inkt aangebracht in de kleuren 'Tea Dy en Broken China' Met een Spray Bottle een beetje na gespoten en met keukenrol gedept zodat je leuke witte spetters krijgt. Daarna het geheel gedroogd met een heatgun. 

Ik heb een Script stempel met Distress Oxide - Black Soot gestempeld op de gladde binnenkant van de Sizzix - Tim Holtz - 3-D Embossing Folder - Texture Fades. Het papier daarna met de goede kant op het beïnkte deel gelegd, beetje natgespoten en door de stansmachine gehaald.
Het is op de foto niet zo goed te zien, maar jeetje mina, wat een super reliëf! Het ligt er echt heel dik bovenop, gaaf!



Daarna heb ik met dezelfde kleuren (Tea Dye en Broken China) de hoog liggende delen nog wat extra kleur gegeven.
Alle randen zijn ruw gemaakt met een Distresser.
De bloemen zijn gemaakt met de 'Heartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Arianna Blooms'. Met diverse inkt heb ik de boemen wat kleur gegeven. Dit keer heb ik niet de bijbehorende stempels gebruikt. Na het vormen met de 'Heartfelt Creations - Shaping Mold - 3D Floral Basics' ben ik er met een donkerder inkt met een dauber overheen gegaan zodat de bovenliggende 'ribbels' nog wat meer kleur krijgen.
Daarna de bloemen verspringend met een lijmpistool ik elkaar gelijmd. Als 'hartje' heb ik kleine kraaltjes met een ijmpistool in de bloem gelijmd.



Onder de bloemen zit een stuk Kaasdoek wat ik een beeetje uit elkaar getrokken heb en de leuke takjes 'Noor! Design - Floral Flourishes - Branch Leaves' die ik gestanst heb uit een vel van het 'Noor! Design - Paperpad A4 - Easter'.


Ook voor de binnenkant heb ik een vel uit dit paperpad gebruikt.

Aan de rechterkant heb ik een klein notitieboekje (A7 formaat) geplakt. Nadt het boekje heb ik van hetzelfde scrappapier een rechthoek gevouwen waar een kleine pen in past. 



Ik hoop dat ik jullie op een idee het gebracht wat je nog meer met een Ticketmal kunt doen!


Bedankt voor het kijken!



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Ticket nr.97Sizzix - Tim Holtz - 3-D Embossing Folder - Texture FadesClairefontaine - PaintON papier - Multi-Techniques - A4 Heartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Arianna Blooms Noor! Design - Floral Flourishes - Branch Leaves  Heartfelt Creations - Shaping Mold - 3D Floral Basics American Fiber Purewipe - Cheesecloth / Kaasdoek  Distress Oxides Ink Pad - Black SootNoor! Design - Paperpad A4 - Easter Picket Fence Studios - Blender Brushes 2/PkgNuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks)Paper Distresser - Tim Holtz Dutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueUltrafine tip - Glue applicator (2 stuks)Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is je kaartje geworden ! mooi gedaan
grtjs,martina