Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 6 september 2019

Huisje op de heuvel

Met nieuwe kleurtjes alcohol inkt in huis, moest ik daar natuurlijk wel mee aan de slag gaan. Samen met de stempels van Lavina is dat een perfecte combinatie.


Dit keer had ik bedacht om een boskleur achtergrond te maken. Daarbij wilde ik proberen om een ondergaande zon op de achtergrond te maken. Dus zo gezegd zo gedaan.
Eerst heb ik een cirkel uitgesneden en deze op kleur gebracht van een rode zon, vlak voor de zonsondergang. Als extra ben ik er nog overheen gegaan met Fab Foil. Hiermee krijg je een mooi glimmend laagje over je kleurtjes heen.
Daarna heb ik het paddenstoelenhuisje op een apart veel gestempeld. Deze had ik eerst op kleur gebracht. Naar het stempelen heb ik het huisje uitgeknipt. Deze samen weer op mijn achtergrond geplakt.
Daarna heb ik de kleine elfjes gestempeld. Met de kleur sepia heb ik toen nog een soort heuveltje gemaakt waar ze oplopen.
Als laatste heb ik rondom de boomblaadjes gestempeld.
Samen vormen al deze stempels en kleurtjes weer een mooi geheel.


Op de volgende foto heb ik alle kleurtjes gezet die ik gebruikt heb.

Hopelijk weer tot de volgende creatie!!
Ranger - Alcohol Ink 15 ml - Honeycomb Ranger - Alcohol Ink 15 ml - SepiaRanger - Alcohol Ink 15 ml - Sunset OrangeRanger - Alcohol Ink 15 ml - CranberryRanger - Alcohol Ink 15 ml - WatermelonRanger - Alcohol Ink 15 ml - BottleRanger - Alcohol Ink 15 ml - LettuceRanger - Alcohol Ink 15 ml - OreganoCraftEmotions 0 Synthetisch papier - Yupo wit 10 vl A4 - 234 grLavinia Stamps - RoryLavinia Stamps - VineLavinia Stamps - Darcey

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig mooi en goede uitleg! Groetjes Betha

Dora zei

Mooi!!

Giovanni Roel zei

Hallo vrienden mijn naam is Tomas Menovsky, ik kom uit Brussel, ik ben hier om het goede nieuws aan de behoeftigen te verspreiden.
Ik was depressief toen mijn vrouw me verliet voor een andere man omdat mij werd gevraagd te stoppen met werken omdat ik kanker had en ik blut werd. Ze nam mijn enige dochter weg, dus mijn enige optie was om te sterven, ik probeerde haar te bellen, maar ze negeerde me, ik stuurde haar sms-berichten en plotseling antwoordde ze en zei me dat ik haar niet meer moest bellen of sms'en, op een dag neem ik contact op met een vriend van mij op Facebook en ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me ook dat hij dezelfde problemen eerder had en hij stelde me voor aan een spell caster genaamd Doctor osagiede, hij stuurde me zijn persoonlijke e-mail, ik nam contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com en hij beantwoordde me snel ik legde mijn problemen aan hem uit en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij dat voor zoveel mensen heb gedaan dat ik een man ben die nooit in betovering geloofde, maar ik besloot het te proberen, hij verzekerde me 24 uur om de spellen en me ook genezen van de kanker en me een betere baan geven en plotseling stuurde hij me de medicijnen voor mijn ziekte, ik nam het slechts 2 dagen en ik was vrij, ik geloofde mijn ogen nooit de volgende dag, iemand klopte op mijn deur en ik verwachtte niemand die dag plotseling, het was mijn vrouw, zij in tranen en ik kon het niet verdragen, smeekte ze bij mij en vroeg om mijn vergeving. Ik kreeg meteen een telefoontje van mijn bedrijf waar ik jaren heb gewerkt. Ik werd gepromoveerd als manager van Paragon Company in de VS, help me alsjeblieft, dokter Osagiede voor alles herstellen wat ik eerder verloren heb, zal ik iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met arts osagiede via zijn persoonlijke e-mail op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836 bedankt God zegene diegenen die de tijd nemen om deze getuigenis te lezen veel geluk