Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 30 september 2019

Herinnering challenge BINGO

Hallo allemaal,

Hebben jullie al meegedaan met onze challenge??

Dit keer is het een bingo.
Je mag dan drie dingen op een rijtje kiezen en dat willen we graag verwerkt zien 
op je creatie.

Dit is mijn voorbeeldkaart en ik heb gekozen voor 

ROZE - GLITTERS - PARELS


Als eerste ben ik begonnen met een basiskaart.
Dit is een modelletje van Dutch Doobadoo die ik 3 x heb gebruikt van groot naar kleiner.

De kleinste maat komt uit een design papier pakket van Piatek.


Daar heb ik een deel designpapier uit gekozen met de luchtballon.
Hier heb ik een tweede van uitgeknipt en verhoogd op geplakt.
Daar onder en op diverse plaatjes uit het knipvel wat er bij zit, maar ook
heel veel stansjes van bladeren. Deze heb ik uit wit gestanst en ingesmeerd met Shimmer paste van Nuvo. Dit is zo mooi, en glittert ook lekker.


Nu zijn glitters altijd een beetje lastig op een foto, maar op de takjes kan je er iets van zien.


Ook heb ik de pasta langs de randen gebruikt, een keer wat anders dan mijn gebruikelijke
crackle paint  ;)

Ow, en de parels, die heb ik gemaakt met de Nuvo deram drops.

Dat is dan mijn bingo kaart geworden.

Wil je ook meedoen, dat kan.
Kijk dan even op ons blog bij het kopje challenge aan de rechterkant.

En wil je meedoen via facebook, ook dat kan.
Weet je niet hoe, kijk dan even bij bestanden op facebook of op ons blog bovenaan de pagina, 
Daar wordt uitgelegd hoe je dan mee kan doen,
Piatek - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Truly Yours  Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Kruis Nuvo - Glimmer Paste - Moonstone Nuvo - Dream Drops - Dragon Scales Nuvo - Dream Drops - Love Potion

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Schitterende kaart! Groetjes Betha

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zal nemen nadat ik verschillende keren met hem was gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, lijkt het erop dat hij zijn leven voortzet.
Ik kwam online een opmerking tegen, las een bericht van een dame uit Haarlem genaamd KyraJoëlle, ze gaf een getuigenis van hoe haar ex naar haar terugkeert na twee jaar van scheiding, ze achterliet, ze getuigde dat een spirituele genezer genaamd Osagiede een spreuk luncht namens haar. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op:
doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836