Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 27 september 2019

Go where your heart takes you

hallo Allemaal

Het is weer tijd voor mij om een blogpost voor jullie te maken en aan jullie te showen.
Heb mijn Art Journal van Art by Marlene erbij gepakt ,er een bladzijde uit gehaald en ben daar heerlijk op gaan zitten kliederen met van alles en nog wat.
Dit is uiteindelijk het resultaat geworden .






Ik ben begonnen met een stukje Decorative paper van Finnabair erop te plakken en daarna een stukje Cheese Cloth met ultra matte  gel van Liquitex.
Toen heb ik de stencil van Studio Light gepakt en er hier met de de spatel van Nuvo en de Paper Texture Paste Van Finnabair er wat figuren opgezet.
Daarna heb ik de Color Burst van Ken Oliver erbij gepakt en hiervan er wat opgestroomd en nat gespoten met water ,hiervoor gebruik ik altijd de Distress Sprayer voor .
Hieronder een detail foto waar je dat hopelijk op kunt zien .





Ben toen verder gegaan met de Grunge stempels van Studio Light en er hier wat van opgezet met de blauwe kleur die in het setje van Ken Oliver zit en zwarte Versafine.
Daarna heb ik er nog wat Frantage opgestrooid en verhit, ook nog wat zwarte spettertjes erbij gedaan.
Maar hij was nog niet helemaal af er moest nog een tekst bij en toen ik die gevonden had nog de vlinder erbij gedaan .
De vlinder had ik al en weet echt niet meer van wie af wat die was ,heb hem alleen wel nog op kleur gebracht met dezelfde kleuren als die in de achtergrond zitten en op de vleugels ook wat Frantage gestrooid en verhit.
Dit  kan je op de volgende detail foto zien




Ik heb me hier weer heerlijk mee zitten vermaken en ik hoop dat ik jullie een beetje inspiratie heb kunnen  geven om ook lekker aan de knutsel te gaan .
Tot de volgende keer maar weer .
Groetjes Janny.


Hieronder staan weer wat linken naar artikelen die ik gebruikt heb ,als je daar opklikt kom je gelijk bij het goede artikel uit in de webshop


Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 03 (19x25 cm)Finnabair - Tissue Paper - SolarAmerican Fiber Purewipe - Cheesecloth / KaasdoekLiquitex - Ultra Matte Gel Medium Nuvo - Mixed Media Spatels - 2 stuks Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL22Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250mlKen Oliver - Mixed Media Kit - 6-pack Tropical BreezeRanger - Distress Sprayer (Tim Holtz)Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Teal
Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 3.0 - STAMPSL409Stempelinkt - Versafine - Onyx black

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

1 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Debby Kuster zei

Dit is zo niet mijn ding om te maken. Maar vind de creaties die andere en jij er mee gemaakt hebben wel altijd super mooi om te zien. deze creatie is ook weer top