Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 14 september 2019

Old Manor - Shape Art Wolk

Hebben jullie de nieuwste lijnen van Mintay Papers al gezien? Ik kon het uiteraard niet laten om er snel de schaar in te zetten en heb inmiddels van alle lijnen al de plaatjes geknipt. Dat vind ik zo'n lekker ontspannend werkje om te doen tijdens het liggen. Je moet toch iets doen hè?

De geknipte plaatjes riepen heel hard om verwerkt te worden op een creatie en ik ben snel van start gegaan met de Old Manor lijn.


Voor de basis van deze kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, deze heb ik uit het Offwhite Florence Cardstock geknipt. Daarop een mooi designpapiertje geplakt. In het midden heb ik nog een extra strook designpapier geplakt en daarop een stukje kant geplakt.

Daarna heb ik de mooie Valerie frame stans van Noor! Design uitgestansd, wat is deze ook weer gaaf hè? Ook hiervoor heb ik Florence Offwhite gebruikt. 

Daarna heb ik de uitgeknipte elementen bij elkaar gezocht en opgeplakt. Ik heb wel gewerkt met foamtape zodat er wat diepte in de creatie komt. Als je goed kijkt zie je ook nog dat ik een stukje kippengaas achter de uitgeknipte elementen heb verwerkt, dit is een stansje van Studio Light uit de Industrial 3.0 Collection.

Voor de afwerking heb ik nog een mooie banner uitgestansd en daar een tekst op geplakt. Als finishing touch een paar plaksteentjes en wat uitgeknipte vlinders.

En owja, uiteraard heb ik weer gewerkt met mijn favoriete gesso om de randen wit te maken ;-) 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Mintay Papers - Old Manor - OLD-09 Paperpad Mintay - Old Manor 30,5 x 30,5 cm - MT-OLD-07 Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Wolk Amy Noor! Design - Blauwe mal - Valerie frame Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Hemp cord  - 0,8mm x 100m - Naturel Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN128   Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Banners Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is dit geworden ! mooi gemaakt
fijn weekend
grtjs, martina

Dora zei

Geweldig!!!