Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 30 september 2019

DIY Pakket - Filefolder Album Ivy Cottage

Op zondagavond heb ik weer een LIVE uitzending gegeven in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep gegeven. Deze keer heb ik de basis uitgelegd van een super leuk nieuwe DIY pakket wat onze medewerksters Gerdie van Beek voor jullie heeft uitgewerkt.

Wij hebben hiervan een basispakket voor jullie samengesteld, mocht je hem graag met hetzelfde papier willen maken als het voorbeeld. Wil je liever je eigen papier? Dat is uiteraard ook mogelijk.

https://www.hobbyvision.nl/nl/29-09-2019-jenine-siemerink-filefolder-album.htmlComplete foto's van het voorbeeld volgen nog zo snel mogelijk


Wil je het filmpje bekijken? Je vind hem hier op ons YouTube kanaal:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

DIY Pakket - Filefolder album Cottage Ivy Noor! Design - Scr@p! Collection - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Ivy Cottage Crop-A-Dile - Big Bit Aqua Nellie Snellen - Scoringboard XL with cm- Scale& Scoringlines Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6" Vaessen Creative - 3-in-1 Corner Punch 

1 opmerking:

Henriette Hoogervorst zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zal nemen nadat ik verschillende keren met hem was gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, lijkt het erop dat hij zijn leven voortzet.
Ik kwam online een opmerking tegen, las een bericht van een dame uit Haarlem genaamd KyraJoĂ«lle, ze gaf een getuigenis van hoe haar ex naar haar terugkeert na twee jaar van scheiding, ze achterliet, ze getuigde dat een spirituele genezer genaamd Osagiede een spreuk luncht namens haar. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op:
doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836