Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 22 juni 2020

Beautiful flowers for You

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien gemaakt met allemaal spullen van StudioLight.  Een leuke ticketmal en het mooie designpapier van Janneke Brinkman.


De ticket heb ik uit donkerroze cardstock gestanst. De maat kleiner uit wit en het kleinste maatje uit het designpapier. De randen van het designpapier zijn bewerkt met gesso. De smalle onderrand heb ik naar boven gevouwen zodat je een soort van pockets krijgt.



Het middelste deel is volgeplakt met bloemen uit het die-cut boekje ook van Janneke Brinkman. Dit is zo handig.


Aan de rechterkant ook wat die-cuts en een paar leuke bloempjes.


Het woordje Love is ook een stansmal van Janneke Brinkman. Een keer gestanst uit roze en een keer uit wit cardstock. De witte is iets naar rechts op het roze geplakt zodat je er wat meer diepte in krijgt. Ook hier nog wat die-cuts bij geplakt. 


Aan de beide zijkanten zit een mooie randmal van Jenine's Mindful Art Collection. En als laatste heb ik over de twee vouwlijnen een lintje gestrikt.
Het was een leuk kaartje om te maken en ook fijn dat je er een die-cut boekje bij kunt gebruiken.

Bedankt voor het langskomen weer.



Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.

Studio Light - Cutting Stencil Essentials - STENCILSL279 Studio Light - Janneke Brinkman - Cutting & Embossing stencil - STENCILJBS02 Studio Light - Janneke Brinkman - Basisvel A4 - BASISJBS317 Studio Light - Janneke Brinkman - Die-Cut book - EASYJBS662 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Stansmal 06 Borders Florence Cardstock - Texture 12x12" - Ruby Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml