Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 18 juni 2020

Makkelijke, leuke layouts met ECD art journal specials - FB live


lieve lezer(es),

Het blijft leuk, herinneringen vastleggen. Ik doe dat op meerdere manieren, zo ook in mijn planner van Elizbeth Craft Design. 

Deze bladzijden heb ik gemaakt tijdens een FacebookLIVE op de Create it with Hobbyvision groep. Live gaan betekent ook veel voorbereiden. Dit keer had ik al twee oefen pagina's gemaakt, eentje in mijn planner en eentje in mijn A5 art journal:Ik vond ze leuk! Dus ik heb het jullie ook uitgelegd. Onderstaande bladzijde heb ik gemaakt door eerst de mandala stans van de art journal specials te stansen vervolgens als stencil te gebruiken in combinatie met Distress Oxide. Voor deze bladzijde heb ik de first sight of spring stempel van de art journal specials gebruikt, eigenlijk heb ik ze gestempeld met zwart en uitgeknipt. De bladeren en bloemen vormen een leuke basis als achtergrond voor de foto's.


Voor onderstaande bladzijde heb ik simpelweg het prachtige papier gebruik van de art journal specials. Ik heb een bladzijde gestanst en veel papavers. Uit de ECD essentials lijn heb ik de basis gestanst om de foto in te doen en ook de papavers. Stansen en plakken, helemaal leuk!


Voor onderstaande bladzijde heb ik het tekststencil van de art journal specials gebruikt. De modelling paste heb ik gekleurd met Pixie Powder van Cosmic Shimmer. Zo leuk om je eigen kleur te bepalen van de paste! Verder heb ik veeeeeeel gespetterd (met waterverf van Jenine's Mindful Art collectie).


Wil je nog eens nakijken hoe de bladzijden zijn gemaakt? Hieronder vind je het filmpje:


Tot de volgende keer!
Liefs, Reanna

Hierbij nog even de link naar de gebruikte artikelen: