Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 6 juni 2020

Ingekleurde roos met Daniel Smith Watercolors (Dots kaarten)

Vandaag wil ik jullie een ingekleurde roos laten zien. Momenteel ben ik heel erg bezig met het inkleuren, ik wil mij hierin graag een beetje verbeteren. En ook de Watercolors iets beter onder de knie gaan krijgen.

Ik ben aan het oefenen gegaan met de mooie stempel van Studio Light, deze heb ik op A4 formaat gestempeld, dit is namelijk een iets grotere stempel. Het eindresultaat is niet perfect, maar ik vond hem toch wel mooi genoeg om hem tijdelijk in een mooie lijstje te stoppen. Ik ga dit lijstje elke keer verwisselen met een nieuwe ingekleurde afbeelding.Ik heb hiervoor het Florence Watercolor Smooth 200 grams Intense White gebruikt. Ik vind het zelf wel erg mooi om echt wit aquarelpapier te gebruiken. Daarna heb ik met de Inkon3 - Fade Out No-line inkt gestempeld. Dit is speciale inkt die een hele lichte afdruk geeft en die ook de watercolors langs de randen een beetje oppakt waardoor je een super gaaf effect krijgt. Je hebt nu niet de harde lijnen van het stempelen, het lijkt net alsof je dit zelf helemaal geschilderd hebt.

Ik heb deze keer gewerkt met de nieuwe Dots kaarten van Daniel Smith. Ik ben zelf al ruim een jaar enorme fan van Daniel Smith watercolors, maar deze Dots kaarten zijn ideaal om te testen. Dit is namelijk wel een prijzige aquarelverf.

Ik heb beide sets gebruikt, zowel de Mineral Marvels als de Confetti.

Het is jammer genoeg op de foto niet zo goed te zien, maar in deze verf zit bij sommige kleuren ook echt een hele mooie glinstering. Zo heb ik in de blaadjes van de roos wat accenten gemaakt met de kleur Bronzite Genuine uit het Mineral Marverls set. Hierdoor gaan de blaadjes net wat meer leven.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

Roos:
Rhodonite Genuine (Confetti)
Quinacridone Lilac (Confetti)
Quinacridone Rose (Confetti)
Bronzite Genuine (Mineral Marvels)

Blaadjes:
Jadeite Genuine (Confetti)
Green Apatite Genuine (Mineral Marvels)
Serpentine Genuine (Mineral Marvels)
Kingman Green Turquoise (Mineral Marvels)
Tiger's Eye Genuine (Mineral Marverls)

Ik heb voor de blaadjes dus allerlei verschillende kleuren door elkaar heen gebruikt, hiermee krijg je het mooiste resultaat.

Voor de achtergrond heb ik de kleur Lapis Lazuli Genuine gebruikt en deze vermengt met veel water. Als finishing touch heb ik nog her en der wat spetters gemaakt.


Deze staat nu eventjes te pronken achter een lijstje in mijn woonkamer tot het moment dat ik weer en grote afbeelding op A4 formaat klaar heb waar ik tevreden over ben ;-) 


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Daniel Smith - Watercolor Dots Card Sets - Mineral Marvels Daniel Smith - Watercolor Dots Card Sets - Confetti Derwent - Waterbrush - Small / Fine Faber Castell - Clic & Go - Waterbakje Blauw Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White - A4 - (x12)Studio Light - Clearstamp Essentials - STAMPSL428 Inkon3 - Fadeout No Line Coloring - Detail Ink 

4 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Dat ziet er prachtig uit.
Groetjes Miranda

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wow wat mooi

yessy haryanto zei

Haloo pak^^

Kami dari SENTANAPOKER ingin menawarkan pak^^

Untuk saat ini kami menerima Deposit Melalui Pulsa ya pak.

*untuk minimal deposit 10ribu
*untuk minimal Withdraw 25ribu

*untuk deposit pulsa kami menerima provider
-XL
-Telkomsel


untuk bonus yang kami miliki kami memiliki
*bonus cashback 0,5%
*bunus refferal 20%
*bonus gebiar bulanan (N-max,samsung Note 10+,Iphone xr 64G,camera go pro 7hero,Apple airpods 2 ,dan freechips)

Daftar Langsung Di:

SENTANAPOKER

Kontak Kami;

WA : +855 9647 76509
Line : SentanaPoker
Wechat : SentanaPokerLivechat Sentanapoker

Proses deposit dan withdraw tercepat bisa anda rasakan jika bermain di Sentanapoker. So… ? tunggu apa lagi ? Mari bergabung dengan kami. Pelayanan CS yang ramah dan Proffesional dan pastinya sangat aman juga bisa anda dapatkan di Sentanapoker.