Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 30 juni 2020

FB live: puzzelen in je art journal

Lieve lezer(es),

Onlangs kreeg ik mijn bestelling binnen van de Sidekick planner serie van Elizabeth Craft design, superleuk! Een kleiner formaat planner dan de eerdere A5 planners van Elizabeth Craft design, dus ik ben aan de slag gegaan met een dubbele pagina omdat ik best veel spullen wilde gebruiken.

Al een hele tijd wilde ik 'iets' doen met puzzelstukjes en toen ik de stansen van zowel Marianne Design (het grote puzzelstukje) en de Crealies ( de kleinere stukjes) zag dacht ik; jippie! 

De basis van deze bladzijde heb ik gemaakt met stempelen en vervolgens gesso die ik heb gekleurd met Necolor II. Ook heb ik door een grungy A4 stencil van Pronty gouden structuurpasta aangebracht op een paar plekken. Het chipboard (ook van Pronty) is gekleurd met teal embossing poeder. De puzzelstukjes heb ik ook gekleurd met Neocolor II. Op het grote puzzelstuk heb ik een paperdoll van Tim Holtz geplakt en door de stansmanchine gehaald en dat gaf, zoals je ziet, een geweldig effect!


Ik heb meteen een tweede puzzelstuk gestanst op een vel papier die ik eerst beplakt had met design papier van Jenine's Mindful Art. Erna heb ik allerlei bloemen gestanst en als een 'boeketjes' erop geplakt. Zo heb je een leuk en apart label voor op een cadeau!


Wil je nog eens nakijken hoe ik de planner pagina's heb gemaakt, dan kan dat hier:


Dat was 'm voor deze keer. Fijne dag!

Liefs, Reanna

Hier vind je de gebruikte materialen: