Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 1 juni 2020

Love what you do

Hallo allemaal,

Ik ben deze keer ook aan de slag gegaan met het mooie designpapier van Craft-o-Clock de Mixed Media Collection, Fleeting Moments en Dream Shadow. De Dutch Doobadoo mal Spinnet heb ik als basis gebruikt.De mal heb ik overgetrokken op Kraftpapier maar daarbij het middengedeelte dicht gelaten (officieel zit er een soort venster in). Daarna de 3 delen overgetrokken op het designpapier Fleeting Moments. De randen van het Kraftpapier voorzien van een laagje gesso. En de randen van het designpapier zijn oud gemaakt met Distress oxide Vintage Photo.
Aan beide zijkanten zit tussen het designpapier en het kraft een stukje kant geplakt. Daarover een uitgestanste bloem  van StudioLight. Deze is uit het Dream Shadow papier gestanst. Er bovenop een label wat van het knipvel komt dat bij het designpapier zit.De rechterkant is bijna hetzelfde alleen heb ik hier een andere bloem gebruikt.Nu het midden. Bij het designpapier kun je ook een Photoset kopen met heel veel leuke afbeeldingen. Dit is er 1 van en die is op kraftpapier geplakt. Helemaal onderop zit een reep Tracing Paper wat ook bij deze serie hoort. Verder heb ik allerlei plaatjes van het knipvel gebruikt, Een stansmal van ECD en van Noor Design en die leuke hartjes zijn van StudioLight. Ook zit er een stukje filmstrip van Tim Holtz bij.En dan is dit het resultaat geworden. Tot een volgende keer.Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding klikt kom je gelijk op de juiste plek in de webwinkel.

Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214 Craft O' Clock - Mixed Media Collection - Fleeting Moments - Paperpad 30,5 x 30,5 cm Craft O' Clock - Mixed Media Collection - Dream Shadow - Paperpad 30,5 x 30,5 cm Craft O' Clock - Mixed Media Collection - Vintage Photo set Craft O' Clock - Mixed Media Collection - Tracing Papers Set Studio Light - Cutting Die Essentials - Flowers STENCILSL258 Studio Light - Cutting Die Essentials - Flowers STENCILSL260 Elizabeth Craft Design - Art Journal Special - Stansmal - Budding Florals Noor! Design - Stansmal Mixd Up - Filmstrips Distress Oxides Ink Pad - Vintage Photo

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een romantische kaart, prachtig.

yessy haryanto zei

Haloo pak^^

Kami dari SENTANAPOKER ingin menawarkan pak^^

Untuk saat ini kami menerima Deposit Melalui Pulsa ya pak.

*untuk minimal deposit 10ribu
*untuk minimal Withdraw 25ribu

*untuk deposit pulsa kami menerima provider
-XL
-Telkomsel


untuk bonus yang kami miliki kami memiliki
*bonus cashback 0,5%
*bunus refferal 20%
*bonus gebiar bulanan (N-max,samsung Note 10+,Iphone xr 64G,camera go pro 7hero,Apple airpods 2 ,dan freechips)

Daftar Langsung Di:

SENTANAPOKER

Kontak Kami;

WA : +855 9647 76509
Line : SentanaPoker
Wechat : SentanaPokerLivechat Sentanapoker

Proses deposit dan withdraw tercepat bisa anda rasakan jika bermain di Sentanapoker. So… ? tunggu apa lagi ? Mari bergabung dengan kami. Pelayanan CS yang ramah dan Proffesional dan pastinya sangat aman juga bisa anda dapatkan di Sentanapoker.