Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 24 april 2019

Studio Light Hart - Craft-O-Clock Felici’tea


Omdat ik na het maken van mijn DIY pakket Merci Card/Box nog Craft-O-Clock Felici’tea papier over had, heb ik met de leuke SL Hart snijmal (Ticketmal 166) deze kaart gemaakt. Moederdag is altijd rond mijn moeders verjaardag nu heb ik een Mercidoosje voor haar verjaardag en een bijpassende Moederdag kaart!

Het hart wordt als een boekje gesloten met de bijbehorende 'labeltje' noem ik het maar even, en deze heb ik dichtgemaakt met een stukje wit waxkoord met kleine strikjes erin.


De bloem is gemaakt met de Lea'bilitie Multi die Flower 011 Hydrangea Artikelnr: 45.4544. 
Ik heb hem gestanst uit een stukje van het roze designpapier, nat gesprayd, in elkaar gefrommeld en laten drogen. Daarna de bloemdelen in elkaar gelijmd en met VersaMagic - Perfect Plumeria nog langs de randjes gegaan.


Aan de linker binnenkant heb ik een labeltje en een vlinder ook uit de Craft-O-Clock - Paper Collection EXTRA set - Felici`tea geplakt.


Aan de rechter binnenkant heb ik een envelopje geplakt die ik gemaakt heb met het 'Noor! Design - Scr@p! - Stencil Mini envelopes'. Aan het designpapier heb ik met de 'Vaessen Creative - Randpons - Daisy' een leuk randje gemaakt. 


Het envelopje sluit met een klittenband rondje.


Uiteraard wilde ik ook een leuke achterkant dus heb ik het hart nog een keer uit een ander stukje design papier gestanst.


Alle randjes van het designpapier heb ik beïnkt met VersaMagic - Perfect Plumeria.

Wil je ook nog de leuke Merci Box/Card maken? Het DIY pakket is nog steeds te koop. Je vind hem hier in de shop: https://www.hobbyvision.nl/nl/detail/2130434/diy-pakket-jolanda-meursen-merci-card-box-felici-tea.htm


Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Ticket mal Essentials 166 Craft-O-Clock - Paper Collection Set 15,2 x 15,2 cm - Felici`tea Craft-O-Clock - Paper Collection EXTRA set - Felici`tea Noor! Design - Scr@p! - Stencil Mini envelopes Joy! Crafts - Klittenband rond - 10mmVersaMagic - Perfect Plumeria