Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 16 september 2019

Alcohol ink try out

Alcohol ink stond al een poosje op mijn try out lijstje. Het leek me zo super leuk om te doen! Dus toen Lisanne Geerdink mij uitnodigde om het bij haar te proberen, zei ik natuurlijk geen nee. Zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk ging ik met blauw en paars aan de slag. In mijn meeste creatie's komen deze kleuren namelijk voor, dus kunnen ze nu ook niet ontbreken. Voor de alcohol ink heb je speciaal papier nodig. Yupo papier heet dit. Het is echt super glas papier.


Ik heb de kleuren die op de foto staan gebruikt. Deze heb ik gewoon her en der op het papier laten druppelen en daarna bewerkt met blending solution. En ja hoor, daar kwam deze achtergrond uit te voorschijn. Bij deze is een nieuwe verslaving ontstaan. Helemaal geweldig hoe de kleuren zich gaan mengen en hoe je zo een hele mooie gemengde achtergrond krijgt. Van te voren kon ik niet bedenken dat dit er uit zou komen. Maar ik ben dus helemaal om en hier gaan er nog veel meer van volgen.

Als bewerking heb ik diverse Lavina stempels gebruikt. Deze zijn ook te gek en er zijn zoveel soorten van dat er bijna voor iedereen wel wat tussen zit wat je mooi vindt. Of je vindt ze allemaal mooi zoals ik dat kan natuurlijk ook.


Toen de stempels erop stonden, heb ik nog een heuveltje onder de voeten van de Lavina gemaakt. Dit maakt altijd net het geheel af.
Ranger - Alcohol Ink 15 ml - CranberryRanger - Alcohol Ink 15 ml - Pink SherbertRanger - Alcohol Ink 15 ml - RaspberryRanger - Alcohol Ink 15 ml - StreamYupo - 300 micron - A5Alcohol Inkt - Blending Solution - Small 14mlRanger - Alcohol Ink Mini Applicator Tool - (2pc/10 Felts)Ranger - Alcohol Ink Mini Appicator Tool - Replacement foamTim Holtz - Alcohol Ink Storage Tin3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

martina's kaartjes zei

helemaal mooi in deze felle kleurtjes
grtjs,martina

Marijke zei

Mooi hoor in deze kleuren! Super! Groetjes Marijke.