Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 3 oktober 2019

Apricot Honey Label mapje met gratis patroon

Vandaag laat ik jullie een Label mapje zien met het mooie 'Prima Marketing - Apricot Honey' papier, die ik uitgesneden heb met mijn nieuwe Cricut Maker.In het mapje zitten twee 'doosje' waarin ik een harmonica boekje gemaakt heb met de gave 'Stansmal Crealies - Big Labelzz & Tagzz - no 14'.


Voor de harmonica heb heb ik vijf labels aan elkaar geplakt. Om de labels aan met elkaar te verbinden heb ik strookjes gesneden van hetzelfde designpapier en achterop geplakt. Op de labels heb ik de leuke bijpassende 'Paper Tickets' geplakt.


Hieronder zie je het mapje zonder de labels. Voor degene met een snijmachine zoals de Cricut (Maker) of een Silhouette en het leuk vinden om het mapje ook te maken, vind je SVG bestanden in mijn DropBox via deze link:
Label mapje

Je ziet nu de verschillende bestanden. 
* Label mapje.svg
* Label mapje (opwerking).svg
* Label mapje (doosjes en sluiting).svg

* Label mapje (opwerking doosjes en sluiting).svg

Dit zijn zowel de bestanden voor de basis als voor de opwerking met designpapier. 

Klik op het bestand dat je wilt downloaden. Klik op het vakje rechts in je scherm 'Openen met' en vervolgens op 'Downloaden'.


Je ziet nu links onderin je beeldscherm het gekozen bestand staan. Download op deze manier alle bestanden. Klik daarna op het pijltje naast een van de bestanden en kies 'Weergeven in map'
Je komt nu in de map waar de computer ze opgeslagen heeft. Meestal is dit de 'Downloads' map. Je kunt ze nu eventueel verplaatsen naar een map naar keuze zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden.

Het bestand is uiteraard alleen van het mapje met de doosjes. Je kunt daar dan je eigen favoriete labels in gebruiken/voor maken. De labels van Crealies die ik gebruikt heb zijn er in nog meer mooie vormen en afmetingen te verkrijgen. Deze vind je hier: Crealies Labels & Tags.

Beschrijving:
Ril de vouwlijnen van het mapje en de doosjes volgens onderstaande tekeningen. 
Op de tekening is d.m.v. grijze vlakken ook aangegeven waar lijm/tape moet komen.
Tip voor mensen met Cricut snijmachine en een scoringwheel/tool: de lijnen zitten al in in de SVG bestanden: als je de patronen dé-groepeert, de lijnen selecteert en er 'vouwlijnen' van maakt, kan de Cricut het al voor je rillen!


Opwerking van designpapier:Ik hoop dat jullie het een leuk patroon vinden en het mapje zelf ook gaan maken. Wij zien jullie creaties graag terug in onze Facebook groep!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Cricut Maker Machine (EU plug)Prima Marketing - Apricot Honey - Flowers Berry Sweet (2pcs)Prima Marketing - Apricot Honey - Paperpad A4Prima Marketing - Apricot Honey - Ephemera Die-cuts (51 pcs)Prima Marketing - Apricot Honey - Paper Tickets (36 pcs)  Prima Marketing - Apricot Honey - Journaling Cards 4x6"   Stansmal Crealies - Big Labelzz & Tagzz - no 14      Scor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape) Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape)

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi! groetjes Betha

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836