Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 17 oktober 2019

Magic Time

Hallo allemaal,

Op de Demodag zag ik bij Carla de Graaff van Craft Emotions dit leuke boekje, gemaakt met die mooie mal van Dutch Doobadoo Mini Album Circles. Hier ben ik ook mee aan de slag gegaan.


Ik heb de mal 3x overgetrokken op wit Cardstock en bij 1 de drie rondjes er ook uitgesneden, dit wordt de buitenkant van het boekje. Ik ben ze afwisselend in elkaar gaan leggen door het model elke keer om te draaien. Dus de ene keer de korte kant links en de volgende pagina komt er weer een lange kant links. Ik hoop dat jullie het nog snappen.Op deze foto is het denk ik wel te zien. Wat ik ook gedaan heb is de rug van het boekje bij elke volgende pagina in de breedte wat smaller gemaakt, anders past het niet goed in elkaar. De pagina's zijn beplakt met Craft & You, North Wind en Frozen.


In het kort zal ik bij elke pagina zeggen welke mallen er zijn gebruikt want anders wordt het wel een heel lang blogbericht. 
Dit is de Poinsetta van Craft Emotions en de sneeuwvlok van StudioLight.


De kerstballen komen uit een oudere serie van StudioLight.


De labels zijn gemaakt met de pons van Vaessen. Het kant is er ook van. De stempels op de labels zijn van Crafters Companion, Enchanted Christmas. Het lichtjes snoer van StudioLight.Op deze pagina heb ik de nieuwe mask stencil van Jenine's Mindful Art Collection gebruikt samen met Nuvo Glacier Paste Sea Sprite. Wat geeft dit een mooi effect.Deze leuke  mal van een notitiebladzijde is van StudioLight en een stempel van Crafters Companion Entchanted Christmas.Deze stansmal is van StudioLight uit de serie Winterfeelings en het blad is van de 3d Flowers ook van StudioLight.


Deze mal is van Marianne Design De Shaker met een leuke afbeelding en schudmateriaal erin helemaal leuk.


Op de volgende twee pagina's heb ik allerlei dingen van Jenine's Mindful Art Collection gebruikt. Erg leuk om mee te werken.
Hier zijn wat stansmallen van sneeuwvlokken. Welk merk weet ik zo niet meer.En hier is weer die mooie mal van StudioLight op de laatste pagina van dit boekje.

Het is wel een erg lang bericht geworden maar ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Tot de volgende keer.


Alle producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plek in de webwinkel.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - A4 Mini Album Circles Paperpad Craft and You - 15,2 x 15,2 cm - North Wind Paperpad Craft and You - 30,5 x 30,5 cm - Frozen Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT103 Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 179 Studio Light - Snowy Afternoon - Stansmal STENCILSA220 Studio Light - Essentials Dies - STENCILSL200 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - Ticket / Klok  - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - MemoryDex Envelop - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 02 Joy! Crafts - Cutting & Embossing Stencil - Bille's border Sterren   Marianne Design - Shaker Windows - Vierkant 9 cm - 4mm (10 st) Stansmal CraftEmotions  - Kerstster / Poinsettia Crafter's Companion - Stempel - Enchanted Christmas - Forest Foliage Crafter's Companion - Stempel - Enchanted Christmas - Sparkle all the way Nuvo - Glacier Paste - Sea Sprite Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Geschulpt Vaessen Creative - Ribbon 42mm - 10meter Hemp cord  - 0,8mm x 100m - White 

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Schitterend mooi boekje! Groetjes Betha

Nancy Soetaert zei

Prachtig boekje, zowel het model, de kleuren als alle mooie materialen!
Toffe inspiratie!

roelie zei

Heel mooi boekje geworden
Gr roelie