Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 17 juli 2020

Baby Boy

Vandaag laat ik jullie een creatie zien uit de serie Happy Moment. Wat is dit een ongelofelijke leuke serie! Ik kan er geen genoeg van krijgen, jullie hopelijk ook niet. Deze keer heb ik gekozen om een leuke babykaart te maken.


In het stansblok zit een pagina waar je kunt kiezen voor een jongens of meisjes variant. Dit keer ben ik voor de jongens variant gegaan. Normaal kies ik vaak voor roze, maar nu eens een keer voor de andere kleuren.


Als basis heb ik een mal van Dutch Doobado gebruikt. Het is al een oudere mal, maar echt een super leuk formaat om hiervoor te gebruiken. De mal heb ik uit een een 30,5 x 30,5 vel gehaald. Daarna heb ik hem nog een keer uit een ander 30,5 x 30,5 vel gehaald, maar dan net een maat kleiner. Zo krijg je het gematte randje ook uit een design vel. Vervolgens heb ik een klein paperpad gebruikt voor de verschillende gekleurde vlakken op de achtergrond. Hierbij heb ik de volgende formaten gebruikt:
13,5 x 5,5
9 x 8
7 x 7
Dit heb ik eerst uit cardstock gesneden en vervolgens uit design papier. Het design papier heb ik een halve cm kleiner gesneden dan de maten van het cardstock hierboven.
Van al dit papier zijn de randen bewerkt met een paperdistresser. Zo krijg je een mooi randje aan je papier.
Nadat alles op zijn plek was gepakt, ben ik begonnen met de figuurtjes uit het stansblok. Je kunt zoveel combineren als je wilt. Van elke pagina zitten er 2 in het stansblok.
Als laatste heb ik bovenin nog een gaatje gemaakt. Hierom heen heb ik een stansje geplakt die gemaakt is met de re-inforce punch. Zo kan je mooi je gaatje verstevigen als je geen eyelets gebruikt. Door de opening heb ik nog wat tule en hempcord gedaan in dezelfde tinten als de kaart.

Studio Light - Happy Moments- Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - SCRAPHM84 Studio Light - Happy Moments - Paperpad 15,2 x 15,2 cm - PPHM148Studio Light - Happy Moments- Die-Cut block 15,2 x 15,2 cm - EASYHM663Studio Light - Happy Moments - Designpapier A4 - BASISHM325Paper Distresser - Tim HoltzNuvo - Deluxe Adhesive lijm - 60ML

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Zo mooi gedaan en fijne uitleg