Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 3 juli 2020

Graphitint Grunge Flower

Hallo allemaal,

jullie zagen hem op Facebook misschien al voorbij komen, maar vandaag leg ik jullie uit hoe ik hem gemaakt heb.


Ik ben begonnen met de de mooie Studio Light Grunge flower (STAMPSL405) te stempelen op een scrappapierl uit het 'Craft-O-Clock - Paperpad A4 - Vintage Bisou. Hierbij gebruik ik een stempelhulp. Deze vind ik echt onmisbaar want je kunt hem net zo vaak stempelen als je wilt tot je helemaal tevreden bent en hij komt precies op dezelfde plek.

Daarna heb ik de stempel uitgestanst met de een na kleinste van de Studio Light Ticketmal STENCILSL281.

De bloem zelf heb ik nogmaals gestempeld op 'Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White'  en ingekleurd met de gave 'Derwent Graphitint Paint Pan set'. Dit is een hele gave aquarelverf met een grijze ondertoon waardoor je hele mooie vintage kleuren krijgt.Nadat ik de stempel ingekleurd heb in meerdere laagjes heb ik de bloem uitgeknipt. De randjes van de uitgeknipte bloem heb ik met een stift zwart gemaakt, zodat je geen witte randjes meer ziet als je hem opplakt.

Daarna heb ik hem precies op de gestempelde afdruk op het scrappapier geplakt.Omdat ik het papier qua kleur bij de bloem wilde laten passen, heb ik de witte plekken in het papier ook kleur gegeven met de Graphitint Paint set. Zo werd het een mooi geheel. 

Het geheel nu geplakt op de grootste mal, gestanst uit zwart cardstock.

 Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. Bedankt voor het kijken!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 3.0 - STAMPSL405 Craft-O-Clock - Paperpad A4 - Vintage Bisou Studio Light - Cutting Stencil Essentials - STENCILSL281 Derwent Paint Pan Set - Graphitint Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White - A4 - (x12)