Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 9 juli 2020

Pennenbakjes pimpen met Rub On Stickers van Karin Joan

Pennenbakjes pimpen met Rub On Stickers van Karin Joan.Ik heb ooit deze kale pennenbakjes gekocht, maar voor mijn nieuw (te maken) hobbykamer moesten ze wel een beetje opgefleurd worden! 


Ik heb de bakjes aan elkaar gelijmd en wit gemaakt met Gesso.
Daarna met Distress Oxide Worn Lipstick, Picked Raspberry en Evergreen Bough een beetje kleur gegeven door de Oxide op een sheet te drukken, nat te spuiten en de sheet als stempel te gebruiken en op de bakjes te drukken.


En toen kwam het leukste: de 'Karin Joan Rub On Stickers' (RUBKJ01 en RUBKJ01). 
Dit zijn een soort afwrijfplaatjes van vroeger die je met een stokje of embossingtool op je ondergrond wrijft. Echt super makkelijk en je hebt heel snel een leuk resultaat! 
En er zijn 2 verschillende soorten en in ieder pakje zitten twee verschillende vellen met Rub On Stickers. Dus bloemen genoeg om uit te kiezen!Nu nog een paar maken voor mijn Studio Light Markers!

Corrine Reijngoudt heeft voor Studio Light in een filmpje laten zien hoe zij de Rub On Stickers op houten kistjes gebruikt. Dat filmpje vind je hier:

                                        

Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Studio Light - Karin Joan Collection Blooming - Rub-On Stickers - RUBKJ01 Studio Light - Karin Joan Collection Blooming - Rub-On Stickers - RUBKJ02 Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Copic Markers Sketch - RV17 Deep Magenta  Distress Oxides Ink Pad - Worn Lipstick Distress Oxides Ink Pad - Picked Raspberry Distress Oxides Ink Pad - Evergreen Bough

3 opmerkingen:

hellendegraaf@gmail.com zei

Gaaf gedaan en mooi eindresultaat

Daphne zei

Wauw, dit is super leuk!

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat handig en heel mooi gepimpt! Groetjes Betha