Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 25 juli 2020

FacebookLIVE - kaart met doosje

Lieve lezer(es),

Op maandag 20 juli 2020 ben ik op Facebook live gegaan in de Create it with HobbyVision groep om deze kaart met doosje te maken met een stans van Crealies. 

Toen ik dit model voor de eerste keer zag dacht ik; wauw! Geweldig! Hoe doe je dat? Met de stans van Crealies bleek het supermakkelijk, Om deze kaart aan iemand te geven lijkt me geweldig, waarschijnlijk heeft degene die het krijgt dan ook zoiets van 'huh, hoe dan en wat gaaf'. 


De roze kaart heb ik gemaakt tijdens de live, de kraft kaart was mijn oefenkaart. 


Beide kaarten heb ik gemaakt met papier en stansen van Jenine's Mindful Art, met zulke leuke spulletjes heb je al snel een superleuke kaart.

De uitleg van de stans geef ik in het filmpje (het is makkelijker als je het ziet). De basis van de kaart kun je helemaal zelf bepalen, ik heb 15x21 cm gekozen en gerild op 10,5 cm.

Uiteindelijk heb ik ook nog een dekseltje gemaakt voor op het doosje (dit zit niet bij de Crealies stans in). Feitelijk heb ik een vierkant gesneden die 2 cm groter is dan de basis van het doosje. De basis is 4,6 cm en ik heb een vierkant van 6,6x6,6 cm gesneden. Vervolgens op alle kanten een puntje zetten op 1 cm afstand, lijnen trekken, rillen, elke kant een stukje inknippen, vouwen en plakken. Ik laat het zien in het filmpje.

Bij deze:

Veel plezier als je deze kaart ook gaat maken! Laat het vooral zien in de groep Create it with HobbyVision op Facebook.

Tot de volgende keer!
Liefs, Reanna


Link naar gebruikte artikelen: