Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 13 juli 2020

Life is sweet

Hoii allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met een zoete kaart.
Nog niet zo heel erg lang ligt het zoete papier Sweety van Stamperia in de winkel. 
Bij deze lijn hoort een paperpad van 20,5 x 20,5 , een paperpad van 30,5 x 30,5 en zakjes met diecuts. 
Voor deze kaart ging ik aan de slag met het paperpad van 20,5 x 20,5 en de diecuts.
Als basis maakte ik gebruik van de Dutch Doobadoo mal Octoflower (470.713.177).
De buitenste lijn tekende ik af op wit cardstock. Één maat kleiner tekende ik af op het designpapier. 
Al het papier heb ik bewerkt met een paper distresser en crackle paint.

Vervolgens heb ik een strook afgetekend op wit cardstock, hier heb ik de DDBD mal weer overheen gelegd. En met een lijn kleiner het designpapier. 
Achter het witte gedeelte heb ik ook nog een randje geplakt. Dit randje heb ik gemaakt met een pons van Vaessen. Dit gedeelte heb ik als pocket op de basis mal geplakt zodat ik hier straks nog wat achter kan steken.


Over dit stukje heb ik een stans van Marianne Design gebruikt. Dit is z'n mooie fijne mal. De basis heb ik gestanst uit wit cardstock. Daarbinnen in zit nog een kleinere mal, die heb ik uit het designpapier gestanst. 
Daarover heb ik nog een roze rand geplakt. Dit is gewoon een stukje uit uit het designpapier.
Hierboven op heb ik nog een afbeelding, die bij het paperpad in zit, opgeplakt. Dit heb ik met foam tape opgeplakt, zodat dit wat hoger ligt.


Vervolgens ben ik de kaart gaan oppimpen. Dit heb ik gedaan door een aantal diecuts op te plakken. Ook deze diecuts heb ik bewerkt met crackle paint.  Bij deze diectus zitten gebakjes, banners met tekst, labels, vlinders etc. Dit zijn al wat dikkere diecuts dus je hebt meteen wat diepte in je creatie.


Ook heb ik nog een leuke bloementoef gemaakt. Dit komt uit eigen voorraad, maar blijft altijd leuk om toe te voegen aan je kaart. Ook heb ik er een aantal losse meeldraaden tussen gestopt. Dit vind ik zelf altijd wel leuk staan.

En zo heb je een leuke kaart, die je eigenlijk met een paperpad en wat diecuts kan maken. Ik heb er zelf een aantal dingen aan toegevoegd, maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Je kan het zo uitgebreid maken als je wilt.


Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd met deze zoete kaart!
Tot een volgend keer!


Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht. 
Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Octo Flower 21x21 Florence Cardstock - Texture 12x12" - White Paperpad Stamperia - 20,5 x 20,5 cm - Sweety DecoArt Media - Crackle Paint White Paper Distresser - Tim Holtz Marianne Design - Creatables - Anja's Creatable Plus Set (+gratis LR0484) Stamperia - Die-Cuts - Sweety Vaessen Creative - Randpons Sweet & petite 

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart en heel mooi designpapier! Groetjes Betha

Lisanne zei

Dankjewel Betha!

hellendegraaf@gmail.com zei

Wat een leuke kaart