Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 13 juli 2020

Marianne Design - Vrolijke lama!


Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de super leuke mal van Marianne Design, de lama. Dit is echt een super leuke mal om heerlijk vrolijke kaarten mee te maken! Dit keer heb ik hem gecombineerd met groen en blauwe kleurtjes. Op deze manier kan je erg leuk en eenvoudig een kaartje maken.
Ik ben begonnen met 3 lama's uit te stanzen. Zo kan je meerdere figuurtjes tegelijk maken.

Zoals ik al zei ben ik deze keer met groen en blauw aan de slag gegaan en heb ik de versiering van de lama's in deze kleuren gemaakt. Zo passen de kleurtjes straks ook weer bij de achtergrond die ik gebruikt heb.


Je kunt deze lama verschillende kanten op laten kijken en je hebt ook verschillende mogelijkheden om de versiering te maken. Super schattig toch zo dit drietal bij elkaar. Om verliefd op te worden!

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de achtergrond. Ik heb 2 verschillende creaties gemaakt, met papier van Marianne Design.

Marianne Design - Pretty Papers Blocks - A5 - Floral Delight

In deze paperpad zitten zowel blauw/groene tinten als roze met geel, dus je kan hem voor jongens en meiden gebruiken. Super handig. 

Bij deze kaart heb ik ook nog een mal van Marianne gebruikt. Deze kan je normaal ook gebruiken met een venstertje met schutmateriaal, maar daar past de lama niet achter. De ballonnen en tekst zijn ook wederom een Marianne mal. Deze is er in een Nederlandse versie en een Engelse. 


De tweede kaart heb ik design papier op verschillende formaten gesneden en deze over elkaar gecombineerd. De slingers heb ik gewoon zelf geknipt en aan een hempcord gemaakt. De cactussen zijn uit een set van Marianne en zijn erg leuk te combineren met de lama.

Marianne Design - Pretty Papers Blocks - A5 - Floral DelightMarianne Design - Collectables - Eline's AlpacaMarianne Design - Craftable - Shaker vierkant 2Marianne Design - Craftables - Marleen`s  Greenery


Marianne Design - Creatable - Van Harte & ballon - 25th anniversaryMarianne Design - Creatable - Congrats & ballon - 25th anniversaryVaessen Creative - Hemp cord assortiment 12x2 1m - Dark coloursVaessen Creative - Hemp cord assortiment 12x2 1m - Light colours

3 opmerkingen:

CreaStories zei

Ik vind het ook zo’n leuke mal. Je kaartjes zijn heel mooi en vrolijk geworden!

Yvonne zei

Erg leuk! Welke mal is gebruikt voor de vlaggetjes?

Ellen zei

Super leuk gedaan!
Groetjes Ellen