Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 10 januari 2017

Tijd voor taart

Hallo allemaal,

Pasgeleden was Hilary, onze 2e dochter, jarig! Alweer 22 jaar!
Ze zei dat ik niks voor d'r hoefde te maken want ze woont nog thuis en haar kamer staat al vol... Maar ik kon het toch niet laten om iets te maken 😏
Ik maakte een schortje voor haar. Ze heeft een mooi servies gezien in de kleuren blauw met ecru en groen. Ik heb de kleuren van het schort erop aangepast.


Het schort maakte ik met Card art Schort van Dutch Doobadoo.
Als designpapier koos ik voor een oudere serie "Vintage Autumn Basic" van Maja Design. Langs de randen van het designpapier smeerde ik wat witte gesso van Dutch Doobadoo. 
Aan de bovenrand van de zakjes kwam een kantje.
Op het kleinste zakje stempelde ik een tekst met Versamark en witte embossingpoeder.
In de grote zak een set oven handschoenen en een lepel en garde. Op de zak een bloem met blaadjes.
Ik maakte gaatjes in het schort voor de bandjes in de hals en zijkanten.

Een gezellige dag!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Apron    MD Craftables - Kitchen Set    Marianne Design - Creatable - Flower Doily LR0388    Marianne Design - Creatable - Build a rose    Clearstamp Marianne Design - Project NL - Verjaardag    Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml    VersaMark Watermark Stamp Pad    WOW embossingpoeder - Bright White - Super Fine    Texture band lichtblauw - 12 mm

Geen opmerkingen: