Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 21 juli 2018

All over happiness


Overal bloemen!!

Vandaag mag ik jullie deze prachtige kaart laten zien. Hij is gemaakt met het super mooie papier van Mintay. Hier zijn verschillende soorten van maar de 7th heaven is toch echt wel mijn favoriet.
 Ook kwamen deze week de prachtige nieuwe poeders van Nuvo binnen in de winkel. Die moesten ook uiteraad mee naar huis!
Wat een mooie combinatie zijn die twee samen op 1 kaart.


Deze kaart heb ik als basis een cardstock kaart gebruikt. Hier ben ik een opbouw op gaan maken met het Mintay papier. De inspiratie had ik al om deze kaart te gaan maken, maar toen kwam de live uitzending van Cindy voorbij. Hierdoor nog meer inspiratie opgedaan en snel aan de slag gegaan.
De blauwe bloemen op de kaart heb ik van wit printer papier gemaakt. Deze heb ik bewerkt met de nieuwe poeders van Nuvo. Geweldig om mee te werken. Het formaat van het gekleurde papier heb ik eigenlijk op gevoel gesneden. Hierbij heb ik gekeken wat ik mooie stukken vond en die uit gesneden.
Op de ondergrond van het Mintay papier heb ik ook nog wat shimmer Powder gebruikt. Toen al het papier op hun plek zat ben ik met de bloementoef begonnen. Dit vind ik echt geweldig om op een kaart te maken. Je kan je er helemaal in uitleven met van alles en nog wat.
Hopelijk heb ik jullie weer wat inspiratie op kunnen laten doen. Tot een volgende keer!

Groetjes, Alice

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Paperpad Mintay - 7th Heaven 30,5 x 30,5 cm - MT-7TH-07Joy! Crafts - NOV Joy! Crafts Kraft cardstock 15 x 30 cmNuvo - Shimmer Powder - Solar FlairNuvo - Shimmer Powder - Blue BlitzNuvo - Shimmer Powder - Storm Cloud
Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5Cardstock Pion Design - Pion Design Palette - Pink 2Finnabair - Art Basics - Clear Gesso - 8ozAurelie - Paperdistresser 4,7 cmWOW Embossingpoeder - Sugar Plum