Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 9 juli 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 3 - Schelpen

 
De derde challenge is: Schelpen

Ik had diverse stansvellen liggen van StudioLight met schelpen er op. Deze heb ik verwerkt op de rok. De tekst komt ook van een stansvel van StudioLight. De voeten heb ik nagetekend van een kleine onscherpe foto (volgende foto).
Hoewel de foto onscherp is, kan je duidelijk zien waar de schaduwen en de highlights zitten. Ik heb het gekleurd met waterverf en een waterbrush.
      

Op de omslag van het boekje dat ik speciaal gemaakt heb voor deze marathon heb ik echte schelpen verwerkt, die ik vond bij HobbyVision in de (fysieke) winkel.


———————————————————————————————————
Elke maandag en vrijdag in de maanden juli en augustus wordt op de facebook groep van HobbyVision een uitdaging geplaatst. Je mag werken op het formaat dat jij fijn vindt. Je plaatst de creaties in het desbetreffende album in onze Facebookgroep. Het album voor deze uitdaging vind je hier.

Je hoeft niet gelijk de creatie te plaatsen, komt het een week niet uit dan kan je deze altijd later nog maken. Wil je meedoen voor de prijs? Dan moet je alle 18 creaties vóór 7 september in de albums hebben geplaatst. Je hebt dus iets langer de tijd om alles af te werken.
Uiteraard is het ook mogelijk om maar af en toe aan een challenge mee te doen die je aanspreekt. Ook dan mag je gerust je creatie plaatsen, alleen doe je dan niet mee voor de prijs.
We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.

4 opmerkingen:

Angélique zei

Wauw, wat knap gedaan!

Betha Horsmeier-Bouter zei

Weer een leuke challenge. Mooi voorbeeld! Groetjes Betha

World of Animals, Inc zei

I love how you drew the image on the person walking and incorporated it onto your card. This definitely embraces summer, thanks for the share. Hope you have a nice rest of your week.
World of Animals

Miranda Bosch-Thurlings zei

Dank jullie wel voor de reacties.
Thank you for your sweet comments